2017 novemberében alapítványunk úgy döntött, örökbe fogadja a Fővárosi Állatkert egyik pingvinjét, Kamillát, aki egyúttal a hamarosan megnyíló Egyszülős Központunk kabalája is lesz. Egy rajzpályázat keretében arra kértük a gyerekeket, hogy képzeljék el Kamillát fiókájával, Millivel és ezt rajzoljátok is le.

A beérkezett pályamunkák közül a zsűri Kóczián Nóra (7 éves) pályaművét ítélte a legjobbnak, amiből plüssfigurát készítünk és a 2018 elején megnyíló Egyszülős Központ kabalájaként láthatjátok majd újra. Köszönjük a szép rajzot Nórának és garatulálunk neki, aki egy rollert kapott tőlünk ajándékba.

További nyerteseink egy-egy rajzcsomagot kaptak: Stefánia (5 éves)Zsófia (8 éves), Lilla Róza (9 éves), Eszter Nóra (7 éves), Hanna Zsófia (9 éves), Szonja (7 éves)

Mindenkinek köszönjük a beküldött pályaműveket és gratulálunk a nyerteseknek!

Hamarosan találkozhattok Kammilával és Millivel, figyeljétek honlapunkat és Facebook oldalunkat.

Az "Esti beszélgetések" egy olyan program, ahol kéthetente csütörtök esténként 20 órakor más-más témában beszélgethettek Győri Ildikó pszichológussal egy online videórendszeren keresztül. November 30-i témánk:

Hogyan tehetjük a magunk számára is örömmé az ünnepeket, és nem túlhajszolt időszakká?

Családszervezetek Jótékonysági Adventi Vására lesz december 3-án, advent első vasárnapján, 10.00 és 18.00 között a Millenáris “D” épületében.

Számos civil szervezet, cég és magánszemély vesz részt az eseményen, többek között az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány is.

Kézműves, karácsonyi vásár,  családi pillanatok, hangulatos programok, csodálatos művészek várják az érdeklődőket a jótékonyság nevében.

További információk >> Jótékonysági Adventi Vásár