Munkánkat nagyban segítik a velünk együttműködő partnerek, akiknek ezúton is köszönjük a támogatást és segítséget.

 

Nyári tábori programunkban együttműkődő partnereink

  

A British Council az Egyesült Királyság nemzetközi oktatási és kulturális szervezete.
Világszerte több mint 100 országgal dolgoznak a művészet, kultúra, angol nyelv, oktatás és civil szféra területén.
A British Council Budapestem nyelviskolát és nyelvvizsga központot működtet.

2017 nyarán ingyenes angoltanfolyamot ajánlott fel egy egyszülős családban élő gyermeknek.

 


A DUE Médiahálózat – korábbi nevén a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete – Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete. Alapítói 1989. szeptember 11-én hozták létre, de már 1982 óta szerveztek rádiós szaktáborokat.
A szervezet 1989 óta fogja össze az iskolai diáklapokat és diákrádiókat, az újságírói pályára készülő általános és középiskolásokat, a kommunikáció szakos hallgatókat, a pályakezdő kollégákat, és általában a média iránt érdeklődő fiatalokat, illetve segítőiket.

2017 nyarán egy nagyon kedvezményes DUE Médiatábort ajánlott fel egy egyszülős családban élő gyermeknek. A táborról élménybeszámolót is kaptunk.

 

A szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum a magyar népi építészet és lakáskultúra emlékeit kutatja, gyűjti, őrzi és teszi közzé az érdeklődők számára. Kiállításain, kiadványain, ismeretátadási és szabadidős programjain keresztül, a tárgyi emlékek, az életmód és a szokások bemutatásával, elméleti ismeretek és a mindennapi életben hasznosítható gyakorlati tudás közvetítésével segíti a népi hagyományok jobb megértését, hozzájárul a magyar kultúra hazai és nemzetközi szintű népszerűsítéséhez.

2017 nyarán a Szabadéri Néprajzi Múzeum két nagyon kedvezményes Heted7 tábort ajánlnott fel egyszülős családban élő gyermekeknek.

 

A Magyar Cserkész Szövetség által szerevezett Felfedező táborokban olyan gyerekeknek szervezik, akik még keveset hallottak a cserkészetről. Kamaszoknak, akiknek év közben nincs lehetőségük cserkészkedni, de szívesen kipróbálnának egy igazi cserkésztábort. A nyári tábor nyitott minden olyan 2-8. osztályos gyerek előtt, akik szeretnék kipróbálni magukat a természetben, akik elég bátrak ahhoz, hogy öt napon keresztül sátorban aludjanak, és készen

2017 nyarán 6 nagyon kedvezményes Felfedező tábort ajánlott fel Nagykovácsiban a szövetség egyszülős családban élő gyermekeknek. 

     

Az Aquincumi Múzeum a mai Óbuda területén, a Római Birodalom korában létezett Aquincum település emlékeit mutatja be. 
A múzeum Budapest római kori régészeti, történeti emlékeinek legnagyobb gyűjtőhelye. A múzeumot az egykori aquincumi polgárváros területének egy részén, főként az ottani ásatások eredményeire alapozva alakították ki. A helyben kiásott és a fővárosban máshol, főként Óbudán fellelt római kori emlékek egy töredéke a romkertben és a múzeum épületeiben tekinthető meg.

2017 nyarán egy nagyon kedvezményes Gladiátor tábort ajánlott fel egy egyszülős családban élő gyermeknek. 

   

A Liget Lovarda Őrbottyán és Veresegyház között várja családias hangulatú lovardájában azokat, akik lovagolni szeretnének, de akkor is, ha csak ismerkedni szeretnének az állatokkal.

2017 nyarán egy nagyon kedvezményes Liget lovastábort ajánlott fel egy egyszülős családban élő gyermeknek. A táborról élménybeszámolót is kaptunk.

   

Bilimbó Háza Naphegy 2004-ben nyitott meg az I. kerületi Naphegyen és 2016 szeptemberétől alakult óvodává. Változatlan szeretettel és minőséggel várnak minden óvodás korú kisgyermeket családias Montessori intézményünkbe, betöltött 3 éves kortól iskolás korig, a hét minden napján vagy csak heti 2-3 napra is. Emellett lehet náluk szülinapi bulit is szervezni, júliusban és augusztusban pedig izgalmas nyári táborok várnak a gyerekekre 2-8 éves korig.

2017 nyarán egy nagyon kedvezményes Lovag- és hercegnő tábort ajánlott fel egy egyszülős családban élő gyermeknek.