Regisztráció Bejelentkezés

Keressük apát/anyát!

Hogyan vágjunk bele a keresésbe, honnan kapunk segítséget?


folytatás
 

A távmunkáról

Az atipikus foglalkoztatási formák ismertsége és elterjedtsége szempontjából sereghajtók vagyunk Európában. Pedig bizonyos, - elsősorban informatikai - ismeretek birtokában ma már vannak olyan munkák, melyek nem feltétlenül csak a munkáltató cég távoli telephelyén, de otthonunkban, vagy az ahhoz közel eső távmunkaházban végezhetnénk.


folytatás

Több mozgást!

Akinek iskolás gyereke van érdemes elolvasnia az Origo egészség rovatában megjelent cikket. Meg persze annak még inkább, aki még kisebb gyereket nevel, hiszen a cikkben megszólaló szakemberek szerint a jelenleginél több mozgással megelőzhetők azok a tanulási nehézségek, részképesség zavarok, melyek a keveset mozgó gyerekeket fenyegetik.


folytatás
 

Hírek archívum

Összes hír ...

 

...

Etka-jóga a Városligetben

 

Talán sokan hallottatok már a 92 évét taposó Kártyikné Benke Etkáról, és az általa kidolgozott jóga alapú mozgásformáról a hosszú évek óta sokakat megmozgató Etka jógáról. Ez a sokrétű, változatos rekreációs mozgás- és életmódrendszer korhatár nélkül ajánlható. Kismamák, nagymamák, gyerekek, felnőttek, nők, férfiak egyaránt gyakorolhatják. Most meghívó érkezett a VÁROSLIGETBEN 2011. június 20-26-ig tartandó rekreációs táborba, ahol Kártyikné Benke ETKA és tanítványa, Tóth Lívia vezetésével minden nap délelőttönként 10-12-ig ingyenesen kipróbálhatjátok a gyakorlatokat. A mozgáson kívül délutánonként érdekes előadásokat hallgathattok, majd ismét mozgás következik 15.30-17.30-ig Etka anyó és tanítványainak vezetésével.

 

Helyszín: Budapest XIV. VÁROSLIGET Dvořak sétány és az Olof Palme sétány kereszteződésénél az óriás fák alatt.


Megközelítés: a 75, 79, 70, 74-es trolival, a 30 - as busszal a Damjanich utcai megállónál kell leszállni.
A megállóktól a földre festett nyilak az ETKA - TÁBORHOZ

vezetnek


INFORMÁCIÓ: 06-1/321-2952 vagy 06-30/475 22 67 vagy 06-30/354 43 99 Plédet, vagy szivacsot - a fekvő gyakorlatokhoz - mindenki hozzon magával!

 

A foglalkozásokon és előadásokon való részvétel INGYENES.Szerző: M.Küldje el ismerősének!

Hozzászólás

ugg boots sale ugg boots günstig ugg boots louis vuitton taschen christian louboutin schuhe ugg boots sale ugg boots moncler pas cher doudoune moncler ugg pas cher bottes ugg louboutin pas cher ugg boots sale ugg boots günstig ugg boots 

Kérjük írja be a képen látható kódot: