Nyolcharminc Presszó

Tudtad, hogy az Egyszülős Központ épülete korábban egy gyönyörű kávézónak adott otthont? Amikor megnyitottuk a Központot, el sem tudtuk képzelni ezt a helyet anélkül, hogy ezt a régi hagyományt ne folytassuk.  Így jött létre a Nyolcharminc Presszó, hiszen egy közösségi tér nemcsak programoknak, hanem mélyebb, meghitt személyes beszélgetéseknek is helyet ad, aminek fontos kelléke egy finom tea vagy kávé. S ha a hosszúra nyúlt beszélgetések alatt megéhezel, változatos, finom szendvicsekkel és süteményekkel vár a Presszó kínálata.

A Presszó területe cégek számára rendezvényekre is kibérelhető, melyhez kérés esetén cateringet biztosítunk. A bérleti díjakról a Rendezvényhelyszínek menüpontban tájékozódhatsz.

A Presszó fontos helyszíne a születésnapi partiknak is, melyekre a Játszóházunk kibérelhető. (Az étel- és italfogyasztásra a presszóban van lehetőség.) Erről a Játszóház / Születésnap menüpontban tájékozódhatsz.

Jelenleg a járványhelyzet miatt zárva vagyunk, de reméljük, hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba, és ismét várhatunk a Nyolcharminc Presszóban.