Tanácsadás a munkakeresésben és pályaváltásban

Itt olyan segítőket, coachokat találsz, akik a munkavállalásban, karrierépítésben, vállalkozás indításban, pályaváltásban nyújtanak segítséget.

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban írj e-mailt a [email protected] e-mail címre.

Árak:

Egyszülős Kártya nélkül:15 000Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

KINCSES-GESZNER KRISZTINA

HR szakemberként közel 20 éve, coachként 5 éve foglalkozom emberek kiválasztásával, fejlesztésével és karrierjük támogatásával. Ez a szakmám és a hivatásom. Ezt a tudást és tapasztalatot tudom felajánlani annak, aki segítségért hozzám fordul.


A tanácsadás során segítek, amennyiben munkahelyet szeretnél változtatni, vagy a jelenlegi munkahelyeden új munkakört kívánsz megpályázni. Átbeszéljük, hogy hol tartasz a folyamatban és a változtatáshoz milyen lépéseket szükséges megtenned.

Segítek az önéletrajz, motivációs levél vagy belső pályázat megírásában, felkészítelek az interjúra, átbeszéljük az állásinterjú(k) tapasztalatait, támogatlak a belépésben és a beilleszkedésben. Ha szeretnéd, melletted leszek végig, de akkor is lehet keresni, ha csak egy-egy pontnál van szükséged megerősítésre, vagy egy szakértői szemre.

Várom azokat, akiknek a munkavállalással kapcsolatban van kérdése, kérése, problémája vagy elakadása, és azokat, akik úgy érzik szükségük van valakire, aki támogatja és kíséri őket ebben a nem is olyan egyszerű folyamatban.
 

SIPŐCZ ATTILA

Közép- és felsővezetői kiválasztással, szakértők felkutatásával foglalkozó dán cég magyarországi munkatársai vagyunk, 15 éves munkaerőpiaci kutatási és tanácsadási tapasztalattal.

Amennyiben Ön elakadt a karrierjében, váltana a mostani munkájából vagy új munkahelyet keres és ezzel kapcsolatban van kérdése, szívesen segítünk! Álláskeresés, interjúra való felkészülés, nyitott pozíciók megpályázása. Ezek egyikét sem tudjuk Ön helyett megcsinálni, de ha kérdése van, elakadt vagy elbizonytalanodott és a Google minden értékelhető találatát átolvasta már és mégsem tudja hogyan és merre lépjen, keressen minket, próbálunk segíteni, elmondjuk mi mit látunk az Ön esetében
 

KOVÁCS MÁRTA

Többszörös pályaváltó anya, nagymama vagyok.

A közös a váltásaimban, hogy mindig emberek- az óvodásoktól a felnőttekig - segítésével, oktatással, mentorálással foglalkoztam.
Útkeresőket, pályaváltókat segítek, hogy megtalálják a hivatásukat, az örömet a munkájukban. Segítek fontos döntések meghozatalában, konfliktusok megoldásában, elakadásokban.

Módszerek, amellyekkel dolgozom:

DÉT (Digitális Életpálya Térkép) módszer: az egyén élettapasztalataiból kiindulva, vizuálisan ábrázoljuk az életútját, amelyből láthatóvá válnak a tapasztalatok, képességek, motivációk. Közösen 5 évre szóló és fél évre szóló jövőtervet készítünk, amely konkrét lépések meghatározásával segíti az előrejutást a megvalósítás irányába. A módszerönbizalom megerősítő hatása segít az egyénre szabott optimista jövőkép megtalásában.

Artcoaching - szívalapú coaching, művészeti eszközökkel - a szív - lélek - szellem hármasában születnek meg az ügyfél saját megoldásai.
 

LŐRINCZ ANDRÁS

Személyes kompetenciák megismerése coach segítségével (szerdán vagy péntekenként 19-21 óra között) 

Lőrincz András vagyok Life Coach, HR szakember.

Közel húsz éve foglalkozom emberekkel, kiválasztással, toborzással. Dolgoztam multinál, vezettem saját céget. Az elmúlt évek során a figyelmem egyre inkább a coaching felé fordult, amiben egy olyan eszkörendszerre találtam rá, ami az egyénre fokuszál és egyedi, személyre szabott megoldásokat kínál. 

"Az elmúlt évek divatos HR irányzata a kompetencia alapú munkaerő gazdálkodás. De tulajdonképpen mit is jelent ez, hogyan ismerhetjük meg saját kompetenciáinkat, hogyan segíthet nekünk a coaching? 
 
Az egyéni kompetenciák hat összetevője a következő:
- ismeretek, az a tudás, amit az egyén potenciálisan alkalmazni tud
- készségek, bizonyos fizikai és mentális feladatok végrehajtásában szerzett gyakorlat,
- szociális értékek, szerepek, amiket az egyén követendőnek tart,
- én-kép, a személy milyennek látja magát,
- személyiség vonások, tartós fizikai, kognitív és pszichoszociális jellemzők,
- motivációk, amik vezérlik az egyént különféle célok elérésére, viselkedések megvalósítására," 
 
Kinek ajánljuk?
Álláskeresőknek, munkájukban, előremenetelülkben megrekedteknek.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30,

Vélemények

Még senki nem értékelte ezt az eseményt. Ha ott voltál és megosztanád a véleményed kérjük írj nekünk!