Programok

Jövőteremtő – németországi ösztöndíj egyszülős fiataloknak
Szívesen töltenéd a következő tanévet Németországban? Szeretnél világot látni, új kultúrákat megismerni? Anyanyelvi környezetben fejlesztenéd a német nyelvtudásodat?
Farsangi bál az Egyszülős Központban
„Itt a farsang, áll a bál” - így mi is fergeteges farsangi mulatsággal várunk február végén. Most itt a lehetőség, hogy szárnyaljon a kreativitásotok és annak öltözzetek, aminek csak szeretnétek.
YFU Nemzetközi Diákcsere szervezet - Fogadócsaládot keresünk
A YFU Nemzetközi Diákcsere szervezet közel harminc éve szervez diákcsere programokat, melynek során magyar középiskolás diákok külföldön, külföldiek pedig Magyarországon töltenek egy tanévet vagy szemesztert. Szervezetünk új családot keres az egyik német cserediák számára.  
Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus
Szoktál énekelni? Ha szívből dalolsz, egyetlen hang sem tűnhet falsnak. Mindehhez most segítséget és társakat kapsz. Csatlakozz a 2023-ban megalakult Egyszülős kórus pénteki próbáihoz!
Művészetterápiás foglalkozás Pesten
A művészetterápiás foglalkozások célja, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anyaként, azáltal, hogy alkotás közben ráláthatunk különböző életterületeinkre.
Bábos Mesekuckó pénteken, Pesten
Bábos Mesekuckó foglalkozások indulnak a pesti Egyszülős Központban péntek délelőttönként 1,5 - 5 éves gyermekek és szüleik részére.
Légy Te is részese a csodának – várunk Mikulásfalván!
Kíváncsi vagy, hogy hogy néz ki a Mikulás birodalma? Szeretnél találkozni az ott lakókkal? Akkor gyere el 2022. december 3-án, szombaton a pesti Egyszülős Központba, amire rá sem fogsz ismerni, hiszen egy teljes napra Mikulásfalvává változik. 
Süss, főzz és nyerj! – Nyereményjáték az Egyszülős Központtal
Szeretsz gyúrni, habarni, gőzölni, párolni, pirítani, rántani, sütni, sűríteni, tálalni és még nem múltál el 15 éves? Akkor téged keresünk!
Mozdulj ki
Folytatódik a múlt évben elindult szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Találkozzunk Veszprémben!
Egy őszi városnéző programra invitálunk, ahová az egész országból várjuk az egyszülős családokat.   
Ringató kedden, Pesten
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden a pesti Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Négy lépés a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz
Találd meg az egyensúlyt a stresszes hétköznapokban is! Négy alkalmas interaktív wokshopot indítunk a pesti Egyszülős Központban! Neked szól a program, ha úgy érzed elfáradtál és nem bírod a napi kihívásokat, stresszt, konfliktusokat kezelni nem egy nyelvet beszéltek a családdal vagy a környezettel és nem ért meg senki mélyeb (...tovább)
Múlt és jövő találkozása az Északiban – Egyszülős Fesztivál a Közlekedési Múzeummal
Az Egyszülős Központ és a Közlekedési Múzeum közös, egész napos fesztivállal vár mindenkit szeptember 17-én!
Állatkerti szakkör egyszülős gyerekeknek
Fantasztikus programot ajánlunk a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából 5-6-7. osztályos gyerekek számára.  
ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban
A június 18-i nyitónapot követően minden hónap harmadik szombatján várunk a ZeneVarázslat zenei mentorprogramra a pesti Egyszülős Központban, melynek megálmodója, Várnagy Andrea zongoraművész.