Szolgáltatás

Jogi tanácsadás az Egyszülős Központban
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20-30 perces konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.  
Gyermekvédelmi tanácsadás
Várunk tanácsadásunkon, ha segítségre szorulsz a gyámhivatali vagy a bírósági eljárások tisztázásban. Kapcsolattartási problémáid vannak a gyermeknél, vagy veszélyeztető körülmények állnak fenn a másik félné.  
Jogi tanácsadás - online, telefonon
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20 perces konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.    
Lelki segítségnyújtás
Támogatást biztosítunk a nehéz lelki terhekkel vívódó, krízishelyzetben lévő egyedülálló szülőknek. Az segítség egy-néhány órás konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent terápiát. ​
Mediáció
Mediációs tanácsadást biztosítunk azok részére, akik családi, iskolai vagy egyéb konfliktusaik megoldására alternatív vitarendezést, mediációt vennének igénybe. 
Segítő beszélgetés
Néha szükségünk van valakivel megosztani a bennünk lévő terheket, és szükségünk van egy elvárások mentes, megértő környezetre, ahol meg tudom nyítni magam. Erről szól a Segítő beszélgetések.    
Korrepetálás
  Az egyszülős családoknak megterhelő a magán órákat kifizetni. Ez akkor is így van, ha néhány alkalom elég, hogy a gyerek magabiztosabbá váljon, megerősödjön a tudásában. Azt gondoltuk, lesznek olyan pedagógusok, akik szabadidejükben is szívesen foglakoznak a gyerekekkel, és ez valóban így lett.  ​  
Coaching
A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejles (...tovább)
Iskolaelőkészítő nyelvi fejlesztés
Iskolaválasztás előtt rengeteg kérdés merül fel, különösen, ha gyermekünk beszéd-, mozgás- vagy értelmi fejlődésében valamilyen eltérést tapasztalunk. Ha ilyen jellegű tanácsadásra van szükséged, gyermekeddel keresd fel Demeter Lívia szakértőnket.
Tanácsadás a munkakeresésben és pályaváltásban
Itt olyan segítőket, coachokat találsz, akik a munkavállalásban, karrierépítésben, vállalkozás indításban, pályaváltásban nyújtanak segítséget.