Projektek

Hova fordulhatunk a járvány idején?
Az alábbi táblázatban foglaltuk össze, hogy kerületenként, illetve megyeszékhelyenként mely köznevelési intézményben van a gyermekeknek ügyelet, illetve hol és milyen módon lehet az ingyenes gyermek&eacu (...tovább)
Őszi tábor Alsómocsoládon
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány a  Magyar Falu Programban 2021 évben elnyert támogatása: 2 millió forint volt.     A jelentkezést lezártuk! Minden jelentkezőt legkésőbb szept (...tovább)
Családi fotózás
Az Egyszülős Központ és a Világra jönni Dúlaoldal közös játéka, amelynek keretében ingyenes családi fotózást sorsoltunk ki. A projekt részleteiről és a nyertesekről itt olvashatsz részlete (...tovább)
EGYSZÜLŐS KÖZPONT NYÍLÁSZÁRÓINAK CSERÉJE
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alaptívány az Egyszülős Központ nyílászárójának cseréje érdekében közbeszerzési eljárást folytat le.   Letölthető dokumentumok: A (...tovább)
Kálvária játszótér
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ (JSzSzGyK) által kiírt pályázaton elnyerte a Kálvária t&e (...tovább)
"KAPCSOLJ KI" - Programsorozat a digitális útvesztőben gyerekeknek, kamaszoknak és felnőtteknek
Internetes biztonság, zaklatás, felelős mobilhasználat – csak néhány olyan téma, amely szóba kerül az Egyszülős Központ rendhagyó februári programsorozatán. Február ötödike minden évben a biztonságos internet világnapja, a központban és hét magyarországi városban viszont egész hónapban arra keressük (...tovább)
Mesés Advent - Családi hétvége az Egyszülős Központban külhoni magyar családoknak
December 7-9. között 30 külhoni magyar család érkezett hozzánk a Mesés Advent – Családi hétvége Budapesten nevű programra. A mesés hétvégét a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghirdetett 2018 a külhoni magyar családok éve keretében szerveztük határon túli magyar családok (...tovább)
DIGIOKOS.HU
Kapcsolj ki!     Az X generáció tagjai (jellemzően 10-18 éveseket nevelő szülők) vagyunk az első és egyetlen korosztály világszerte, akik még offline, internet nélkül nőttünk fel, mégis az online vil&a (...tovább)
EGYEDÜL NEVELŐK EGYÜTT | HATÁRONTÚLI PROJEKT (2012)
Programunk célja a magyarországi Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány valamint az erdélyi Életfa Családsegítő Egyesület együttműködésének továbbfejlesztése, stratégiai partnerségi szintre emelése volt. A civil együttműködés lehetőséget nyújtott a két szervezet know-how-jának megismertetésére és terj (...tovább)
"LÉPÉS-VÁLTÁS" AZ EGYSZÜLŐS CSALÁDOKÉRT (2009 április – november)
A projekt célja a magyarországi Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány, valamint az erdélyi Életfa Családsegítő Egyesület együttműködésének kialakítása volt, oly módon, hogy a gyermeküket egyedül nevelő szülők érdekében végzett országos szintű tevékenységét mindkét szervezet tovább fejleszthesse az ed (...tovább)
DANONE PÁRATLAN SZÜLŐ-DÍJ 2019
Páratlanok.​Napi 48 órát dolgoznak, hiszen kettő helyett teszik. Megtanítják a gyerekeiknek, hogy mindig előre kell nézni, hiszen a saját bőrükön tanulták, hogy csak így lehet. Mosolyognak akkor is, ha néha nehéz, hiszen a legszebb mesterség az övék: szülők.​Ritkán vesszük észre az egyedül nevelő sz (...tovább)
LEGYÉL A MI NAGYINK!
KEDVES NAGYI!Azért írok neked, mert olyan jó lenne, ha itt lennél velünk, valahol a közelben. ​Gyakran találkoznánk, társasjátékoznánk, főznénk és én megmutatnám neked, hogy hogy tudsz fényképezni a telefonoddal.​Nagyon jó lenne nekünk így együtt, nagyi. Már alig várom, hogy megismerhesselek.​S (...tovább)