Használati Feltételek

A Honlap szerzői jogi védelem alatt áll. Minden jog fenntartva.
Az egyszulo.hu oldalon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni. Az oldalon látható fotók sem vehetők át írásos engedély nélkül. Ha szeretnéd felhasználni valamelyik írásunkat, a következőt teheted:
 
1. feltünteted az írás első néhány (legföljebb öt) sorát, a szövegben jelölve, hogy az egyszulo.hu oldalról vetted az idézetet, majd egy linkre kattintva az egyszulo.hu oldalra, és az eredeti cikkre irányítod az olvasót.
 
2. e-mailen engedélyt kérsz az írás és/vagy fotó felhasználására, és egyeztetjük annak módját. Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">[email protected]
 
ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ
 
Honlap használatával Ön kijelenti, hogy minden tekintetben elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy ezeket ténylegesen elolvasta-e vagy sem.
Az egyszulo.hu weboldalon található tartalom, a hírlevelek, adatok, kimutatások, kutatások, know-how és a letölthető tanulmányok, anyagok a szerző, Nagy Anna szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogi védelem alatt állnak (a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az ő előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használhatóak fel. Az egyszulo.hu weboldal egyes részei kizárólag saját felhasználás céljából a számítógép merevlemezére menthetőek, vagy kinyomtathatóak, ám ebben az esetben sem válik az ezt tevő jogosulttá az egyszulo.hu weboldal így többszörözött részének a tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

Az egyszulo.hu weboldalról cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra, az egyszulo.hu-ra és a szerzőre, Nagy Annára való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt (megtartja a szövegben lévő linkeket, ábrákat, képeket is), és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a http://www.egyszulo.hu-ra, illetve az átvett blogbejegyzés vagy oldal URL-jére, ezt minden közlésnél feltüntetve, s csak a szerző írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, az így meghatározott módon, formában és terjedelemben.
FIGYELMEZTETÉS:
KÖTBÉR A JOGELLENES FELHASZNÁLÁSÉRT: A forrás és a szerző megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, felhasználás, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 50.000 Ft + ÁFA másolt, felhasznált oldalanként. Már másolt oldalnak minősül, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 30%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveget. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást!
Az egyszulo.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A blogon történő online válaszadás funkciójából eredően (internetes felületen, vonatkozó dokumentumok áttanulmányozása, s az eset összes körülményének ismerete nélkül történik) nem képes teljes mértékben helyettesíteni a személyes konzultációt, elsősorban iránymutatásra szolgál, nem alkalmas a kérdés teljes körű feltárására. Az oldalakon közzétett információk (ideértve különösen a hozzászólásokra, kérdésekre érkezett válaszokat is) tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőjét, szerkesztőjét illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli. A kérdező elfogadja, hogy a blogon feltett kérdés nyilvánosan jelenik meg, minden honlaplátogató számára.
Az egyszulo.hu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván adatokat  (adatvédelmi nyilvántartási azonosító: NAIH-). A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem válik– kifejezett hozzájárulás nélkül – más számára hozzáférhetővé. Az egyszulo.hu bármikor rendelkezésre áll, hogy megadott személyes adatokkal kapcsolatosan tájékoztatást adjon. A regisztrált adatokat módosítani vagy töröltetni a [email protected] e-mailcímen, vagy minden hírlevélben, annak legalján megtalálható linken lehet. Az adatmódosításra vagy törlésre vonatkozó kérést 8 munkanapon belül teljesítjük. Egyéb, személyes adatokra vonatkozó igény, kérés esetén az egyszulo@egyszulo.hu e-mail címen lehet a kapcsolatot felvenni.
A weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket az egyszulo.hu semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján személyesen azonosítható lenne a felhasználó, az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.