A könnyebb mindennapokért – szülőklub sérült gyermeket nevelő egyszülős családoknak

A könnyebb mindennapokért – szülőklub sérült gyermeket nevelő egyszülős családoknak

Támogató közösség, szakmai segítség, biztonságos légkör és hasznos információk – ezt nyújtja a sérült gyermekeket nevelő egyedülálló szülőknek indított új csoportunk. Célunk, hogy tudd: nem vagy egyedül! Egy olyan helyet biztosítunk számodra, ahol hasonló élethelyzetben lévő szülőkkel találkozhatsz, ahol bátran felteheted kérdéseidet és beszélhetsz nehézségeidről, örömeidről egyaránt.

A könnyebb mindennapokért szülőklubban alkalomról alkalomra szakértő bevonásával egy olyan fontos témáról beszélgetünk, amely alapjaiban érinti azokat az egyszülős családokat, ahol sérült gyerekek nevelkednek.

A programsorozat első állomásán Dr. Kereki Judit beszél a sérült gyermeket nevelő családok számára elérhető támogatásokról.

ELSŐ ALKALOM: 2024. március 25. (hétfő) 15:00

HELYSZÍN: Egyszülős Központ, PEST (1085 Budapest, Üllői út 30.)

A szülőklub ideje alatt gyógypedagógusok bevonásával gyermekfelügyeletet biztosítunk, így amíg te a programon vagy, gyermekedre szakértő figyelemmel vigyázunk. Kérjük, hogy a regisztrációnál mindenképpen jelezd előre, ha igényled a felügyeletet.

Jelentkezni az ŰRLAP kitöltésével lehet.

Az esemény Egyszülős Kártyával ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.