Továbblépni a gyászból - online tanácsadás

Továbblépni a gyászból - online tanácsadás

Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!

Ha úgy érzed, hogy:

  • küzdesz a magánnyal, a hiányérzettel;
  • elakadtál, nem látod a kiutat, hogy haladnál valamerre;
  • nehezen tudod kezelni az érzelmeidet;
  • rengeteg nem hasznos gondolatod van;
  • túlterheltnek érzed magad;
  • elveszítetted az önbizalmadat, magabiztosságodat;
  • nem érted a körülötted lévő embereket;
  • nehezen látod az utadat, mi lehet a célod az életben, akkor sok szeretettel várlak egy 45 perces ingyenes online beszélgetésre.

Megnézzük hol tartasz, mi megy jól, mi nem, mi okoz nehézséget. Megoldásokat keresünk, áttekintjük a gondolataidat, érzelmeidet, majd eszközöket, technikákat adok a kezedbe, hogy haladni tudj a veszteség feldolgozásával. 

Mit veszíthetsz egy beszélgetéssel? 

Csak azt, hogy nem tudod meg, mit csinálsz jól és merre haladj tovább.

Gyere, várlak! Hidd el jobb beszélni róla, mint várni, hogy majd telik az idő és az segít. 

Kinek ajánljuk?  Özvegy szülők részére    

Mikor és hol? Minden hónap utolsó péntekén ONLINE 12-17 óra között  

Időpontfoglalás az [email protected] email címen

A tanácsadás menete A tanácsadás online zajlik, az időpontfoglalás során megadott email címet és telefonszámot kollégáink továbbítják Ágnesnek, és ő küld neked Google meet linket. A programra való jelentkezéssel beleegyezel, hogy megadjuk elérhetőségedet a gyásztanácsadónak.

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.  

Simon Ágnes

10 év tapasztalattal a gyászfeldolgozásban, életvezetési tanácsadóként, özvegyként és anyaként segítek a továbblépésben, hogy megtaláld mi az, ahol elakadtál a gyászmunkában.
Özvegy szülőknek segítek, akik egyedül maradtak a gyerekekkel, hogy ne kelljen a veszteséget egyedül feldolgozniuk. Fontos, hogy legyen hova fordulniuk, legyen, aki segít a túlélő módból átmenni egy olyan állapotba, ahol megint szeretni tudják az életet. 
Segítek, hogy ismét erősek és magabiztosak legyenek, le tudják győzni a félelmeiket, megtalálják a céljaikat és megértsék, hogyan tudnak működni az új helyzetben.
Férjem halála után eldöntöttem hogy egy olyan életet és környezetet teremtek a gyerekeimnek, ahol fejlődni tudnak, ahol én is nemcsak életben maradok, hanem boldog leszek. Nem akartam elfogadni, hogy a szomorúság, keserűség lesz majd az új alapállapotom, szerettem volna, hogy tudjuk újra őszintén nevetni, szeretni, a jelenben élni. Ismerem az érzést, a helyzetet, mert én is végigmentem a gyászfolyamaton. De most már boldog vagyok, ismét szeretem az életemet.

Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy segítsek más özvegyeknek is a feldolgozásban, a gyásztanácsadód legyek, gyászkísérődként melletted legyek. A gyászban az első személy, akivel beszélni szeretnél sajnos már nincs veled.
A második személy akivel érdemes beszélned az, aki ismeri a gyászt és megérti és látja, hol tartasz benne és ott veszi fel veled a kapcsolatot.

Hidd el, van kiút, vannak lehetőségek a szomorúságon kívül, tervezzük újra, tegyük össze életed második kötetét együtt.
Weboldalam: https://www.gyaszozvegyszulokent.hu/

Coachingot/életvezetési tanácsadást Tony Robbins tanfolyamán tanultam, aki a modern life coaching megteremtője 
Gyászfeldolgozást David Kesslertől tanultam.   
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Online
Cím: