1szülő - 1podcast

Az adások hasznos segítséget nyújtanak az élet minden területén, foglalkozni fogunk hétköznapi hasznos praktikákkal, jogi kérdésekkel és a lélek dolgaival is.

A sorozat 1. részében az egyszülős létről beszélget Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője és Győri Ildikó pszichológus. Olyan kérdésekre keresik a választ, hogy nehéz-e egyedülálló szülőnek lenni, hogyan birkózhatunk meg könnyebben a hétköznapokkal vagy lehet-e boldog, kiegyensúlyozott gyerekünk ebben az élethelyzetben?

A sorozat 2. részében Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője és Győri Ildikó pszichológus beszélget arról, hogyan alakulhat két szülő kapcsolata a válást követően. Olyan kérdésekre keresik a választ, hogy meg kell-e torolni a kialakult helyzetet, hogyan dolgozható fel a veszteség, milyen példát mutatok a gyerekemnek vagy együtt lehet-e működni azzal, akire haragszunk?

A sorozat 3. részében Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője és Győri Ildikó pszichológus praktikus tippeket osztanak meg arról, hogyan lehet könnyebbé tenni a hétköznapokat.

 

 

 

Kapcsolódó videó