Befőző automata kölcsönzése Budán

Befőző automata kölcsönzése Budán

Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!

Készíts befőtteket, ivóleveket akár tartósítószer és cukor nélkül. Elkészítéséhez pesti és budai központunkból mostantól befőző automatát kölcsönözhetsz. 

Miért jó a befőző automata? 

Mert időt, energiát spórolhatsz meg, valamennyi eltett befőtt roppanós marad. Nem fogod leforrázni magad, amíg töltöd az üvegeket, hiszen nem forrón rakod dunsztba, hanem hidegen. 

Hogyan bérelhetsz?

• Ha szeretnél kölcsönözni, írj egy emailt az [email protected] email címre és egyeztetünk időpontot, amikor el tudod vinni a befőző-automatát.

• Személyes adataid megadása és az átvételi elismervény aláírása után, 10.000 Ft-s letéti díj (csak készpénzt tudunk elfogadni) ellenében elviheted az automatát. A kölcsönzés feltételeit itt tudod elolvasni.

Mit kérünk cserébe?

• Kérjük, hogy a megbeszélt napon tiszta állapotban, sérülésmentesen hozd vissza a gépet, és mi visszaadjuk a letéti díjat.

• Kérlek készíts nekünk 4-5 képet a befőzés folyamatáról és küldd el az [email protected] címre.

Köszönet az adományért a Civil Összefogás Fórumának!

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.