Egyszülős családi nap - fókuszban az apaság

Egyszülős családi nap - fókuszban az apaság

FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk, várhatóan idén ősszel kerül megrendezésre.

Az apa az egyik tartópillér a család és a gyermek életében. Válást követően is fontos szerepe van szülőtársként a mindenapokban. Vannak ugyanis dolgok, amikhez az apák jobban értenek és vannak értékek, amiket ők közvetítenek gyermeküknek. Apák napja alkalmából közös programra várjuk mind az apákat, mind az anyákat egy közös eszmecserére az apaságról.

Az egyszülős családi nappal szeretnénk felhívni a figyelmet az apák szerepének fontosságára a családon belül. Remek kézműves programokkal és apa-témájú beszélgetésekkel várjuk mind a gyerekeket, mind a felnőtteket.

Program:

  • Amíg a kisebbek a fafaragás, a nemezelés és a papírsárkány-készítés rejtelmeit sajátítják el, addig szüleiket beszélgetésre hívjuk a szülői örömökről és nehézségekről.
  • Az eszmecserén sikeres „apás” könyvek szerzői – Süveges Gergő, Herczeg Zsolt, Léder László – osztják meg saját tapasztalataikat a témában.
  • Délben szendvicsebéddel és frissítőkkel várunk mindenkit, hogy újult erővel vághassanak neki a délutáni izgalmas vetélkedőnek, ahol a megjelent szülő-gyerek párosok mérhetik össze tudásukat.
  • Ezt követően Süveges Gergővel fedezzük fel az apai kapcsolódás alapelveit.

Időpont: 2023.06.17. 10:00 – 14:00

Helyszín: pesti Egyszülős Központ

Jelentkezés:

  • Az esemény Egyszülős Kártyával ingyenes, de előzetes regisztrációhoz és 3000 Ft-os regisztrációs díj befizetéséhez kötött, melyet részvétel esetén a program után 10 napon belül  visszautalunk.
  • Azoknak, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.
  • Jelentkezni a regisztrációs form kitöltésével tudsz.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.