Egyszülős Mikulás - Babakoncert Szalóki Ágival

Egyszülős Mikulás - Babakoncert Szalóki Ágival

Élőzene-hallgatás, közös éneklés, mondókázás, ölbeli játékok a szülők és a babák bevonásával.

A háromszoros Fonogram-díjas, Liszt Ferenc-díjas Szalóki Ági 18 éve énekel az óvodás korosztálynak. Néhány évvel ezelőtt a 0-3 éves korosztálynak is műsort készített. 

A babáknak tudatosan kisebb térben, vállaltan kisebb közönség előtt, csendesebb zenét játszik, figyelembe véve a 0-3 éves korosztály fejlettségét, igényeit, életkori sajátosságait.

IDŐPONT

2022. december 6. (kedd) 16:00-16:45

HELYSZÍN

Egyszülős Központ Buda

FIGYELEM

  • A regisztrációs form kitöltésével tudtok jelentkezni - maximum 60 főt tudunk fogadni.
  • A program Egyszülős Kártyával rendelkezőknek ingyenes, de regisztrációs díjhoz kötött, amelyet a részvétel esetén a következő munkapon visszautalunk*
  • Regisztrációs díj: 3000 Ft/család

*Azok, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.

A programon való részvétel csak a regisztrációs díj beérkezése után válik véglegessé.

Az elfogadott jelentkezéseket válasz e-mailben igazoljuk vissza. Az e-mailben leírtak szerint történik a végleges regisztráció.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.