Gyermekvédelmi tanácsadás online

Gyermekvédelmi tanácsadás online

Gyermekvédelmi, gyámügyi, szociális témaköri tanácsadás

Várunk online tanácsadásunkon, ha segítségre szorulsz a gyámhivatali vagy a bírósági eljárások tisztázásban. Kapcsolattartási problémáid vannak a gyermeknél vagy veszélyeztető körülmények állnak fenn a másik félné.

Kinek ajánljuk?

Azoknak a szülőknek ajánlom akik válás előtt, közben, és után vannak. A tanácsadás során segítséget kaphatnak gyámhivatali vagy bírósági eljárások tisztázásban,  a gyermekkel való kapcsolattarás során felmerülő problémák kezelésében, veszélyeztető körülmények tisztázásában (pl. problémás a másik fél viselkedése, lakáskörülményei stb). A beszélgetések az esetlegesen felmerülő konfliktusok kezelésében is hasznos tanácsot adnak (óvoda, iskolai konfliktusok, otthoni stb).

A tanácsadás online zajlik, időpontja egyéni egyeztetés alapján alakul.

Jelentkezni kizárólag az [email protected] e-mailcímre küldött levéllel lehet.

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.

RAFFAEL ISTVÁN

Szociális munkás diplomával, adósságkezelői tanácsadói végzettséggel, értelem központú személyiségfejlesztő szakember diplomával rendelkezem. 16 éve dolgozom a gyermekvédelemben. Mellékállásban tréneri, mentori munkát végzek.

Több szociális szakmai díjjat is kaptam, így például Jószolgálat - díj, illetve Aranypánt - díj, Roma Hős díj.

Egyedülállóként nevelem az 5 éves ikreimet, miután feleségem a szülés után 12 órával elhunyt. A nehéz helyzeteket tehát a saját bőrömön is éreztem. A problélmáim megoldásában nagy szerepet játszott a bennem lévő akarető, a pozitív értékek megléte, és leginkább a gyermekeim. 
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: online
Cím: