Így röptesd a sárkányodat!

Így röptesd a sárkányodat!

Sárkánykészítő workshopra invitálunk, ahol profi segítséggel készítheted el saját sárkányodat, majd meg is röptetheted a budai Egyszülős Központ mellett, a Vérmezőn. A foglalkozás amellett, hogy rengeteg izgalmat ígér, egy közös élmény is, mely hozzájárul a gyermek-szülő közötti kapcsolat építéséhez.

A programot Komjáthy István vezeti, aki amellett, hogy papírsárkány-készítő workshopokat tart gyerekeknek, papírsárkányos légifotózással is foglalkozik. 

A rendezvény alatt a magyar Deutsche Welle interjút készít vele, így azoknak ajánljuk a részvételt, akik vállalják, hogy a háttérben szerepelnek vágóképek formájában.

A workshop körülbelül 1,5 óra, a sárkányok elkészítéséhez szükséges alapanyagokat és eszközöket biztosítjuk.

Időpont: Február 18. (szombat), 10:00 óra

Helyszín: Egyszülős Központ Buda 

A jelentkezési lap kitöltésével tudtok az eseményre regisztrálni.

A rendezvény ingyenes, de csak Egyszülős Kártyával vehető igénybe. Amennyiben még nincs kártyátok, itt tudtok igényelni.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1