Jogi tanácsadás a budai Egyszülős Központban

Jogi tanácsadás a budai Egyszülős Központban

Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20-30 perces konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet, sem okiratok kitöltését, szerkesztését!

Időpontot foglalni a weboldalon keresztül lehet.

A velünk dolgozó ügyvédek és jogászok által biztosított ingyenes tanácsadást csak az alapítványon keresztül lehet igénybe venni

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe. Figyelem! Ezt a kedvezményt csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha weboldalunkon keresztül történik az időpontfoglalás.

Velük találkozhatsz a konzultáción:

Dr. Osztrovszky Zoltán

Minden héten kedden, személyesen, 15:00-17:00 (2023. szeptember 12-től)
Jelentkezni a naptárban lévő szabad időpontokra kattintva lehet.

Széles tapasztalattal rendelkezem a polgári jog, családjog, büntetőjog, munkajog területén. Ezen kívül nagy gyakorlatom van hagyatéki ügyekben. Mindazoknak ajánljuk, akiknek a felsorolt jogterületek valamelyikén tanácsadásra van szüksége
A tanácsadás ideje: 30 perc 
 

Dr. Breuer Rita

Családjogi és ingatlanforgalmi szakjogász képesítéssel rendelkezem. Tíz éve dolgozom gyámhivatalban, elsősorban gyermekvédelemmel és gondnokság alá helyezési ügyekkel foglalkozom. Négy gyermek édesanyja vagyok, és sajnos azt is tudom, hogy milyen egy szülővel felnőni, mert 10 évesen elveszítettem az édesapámat.

Ezen a területen vállalok jogi tanácsadást:

védelembe vétel, nevelésbe vétel, ideiglenes elhelyezés, családba fogadás, gondnokság alá helyezés, tartásdíj állam általi megelőlegezése, kapcsolattartás, otthonteremtési támogatás, kiskorúak vagyoni ügye, szülői felügyeleti jog gyakorlásával kapcsolatos ügyek.

Időpontot az ügyfélszolgálaton keresztül tudsz egyeztetni.

DR SZÖCS EDIT

Szöcs Edit ügyvéd vagyok. 2012-ben szereztem meg a jogi diplomámat és kezdtem el az ügyvédi hivatás gyakorlását, először ügyvédjelöltként, majd ügyvédként. 2017-ben oklevelet szereztem családi mediációs, párkapcsolati mediációs területen, tovább fejlesztve a családjog területén eddig megszerzett tudást.

Hiszem, hogy az ügyvédség több mint szakma. Az ügyvédség hivatástudatot, elköteleződést és alázatot vár el, teljes embert kíván. Vallom, hogy nincs két egyforma ügy és nincs két egyforma ügyfél sem. Azonban mindenki ugyanazt az odafigyelést és szakértelmet érdemli. A jó ügyvéd nemcsak jogi képviselő, hanem tanácsadója, bizalmasa is ügyfelének.

Időpontot az ügyfélszolgálaton keresztül tudsz egyeztetni.

Bővebb bemutatkozás

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ BUDA
Cím: Budapest 1122 Magyar jakobinusok tere 1.