Kamaszpanasz Budán

Kamaszpanasz Budán

Rám soha nem figyel senki! Csak azt akartam mondani… á hagyjuk. Nem, ne hagyjuk! Beszélj a problémádról, hogy rátalálj a megoldásra. Van időm rád, figyelni és titkot tartani is tudok. Akár egyénileg, akár szülővel érkezel, én meghallgatlak!

  • Szülő-serdülő vitarendezés - mediáció 

    • Konfliktusok és megoldások a szülők-gyermek kapcsolatban. Csak az aktuális problémák kerülnek megbeszélésre, azok jövőbeni megoldása a cél. Szülőként előfordulhat velünk, hogy helytelenül kommunikálunk, ez helyrehozható. Minden gyerek önálló, szuverén egyéniség és nem vágynak másra, mint őszinte odafigyelésre. Erre ad lehetőséget a módszer, és ebben segít a mediátor.
    • Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik konfliktusban vannak és a legkevesebb sérüléssel szeretnék megoldani. Azoknak, akik számára fontos a kapcsolat és szeretnének tenni érte. 

  • Ifjúsági mentorálás

    • Foglalkoztat valami, gyere be, mondd el, odafigyelek rád.
    • Kiknek ajánljuk? Minden kis- és nagykamasznak, aki úgy érzi, hogy őt nem hallgatja meg senki. Akiben kavarognak a gondolatok, és hangosan kimondaná vagy akit megbántottak.

Tanács a szülőé, megoldás a kamaszé, az értő figyelem pedig az enyém.

Időtartam: 60 perc

Időpontot egyeztetni az [email protected] e-mail-címen keresztül lehet.

Helyszín: Egyszülős Központ Buda

Ár: A program értéke: 15.000 Ft, Egyszülős Kártyával: ingyenes!

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Major Kriszti

HR személyügyi szervező és mediátor végzettségem van, a Pécsi Tudomány Egyetemen és a Kommunikációs Főiskolán végeztem. 4
3 év munkatapasztalatát sales és főleg kommunikáció területén szereztem.

Nehéz dolog kamasznak lenni, annyi minden történik egyszerre. Az a rengeteg változás, ami ilyenkor végbemegy bennük és a környezetükben, egyaránt időt és türelmet igényel minden féltől.
A mindennapok rohanásában ezekből jut a legkevesebb. Ebben szeretnék segíteni - idővel, türelemmel, empátiával és intuícióval, a gyermeknek és a szülőnek egyaránt.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.