Kinezcoaching Pesten

Kinezcoaching Pesten

"A kinezcoaching egy olyan általam létrehozott módszer, ami a kineziológia és a coaching együttműködésével segíti, fejleszti, támogatja az egyént, hogy elérje és fenntartsa a kívánt állapotot. Ezzel a módszerrel energiablokkokat oldunk fizikai gyakorlatokkal, mentális gátakat tárunk fel beszélgetésvezetéssel, önismereti témaköröket boncolgatunk. Tudatos-Jelenlét gyakorlatokkal beindítjuk a test és lélek öngyógyító folyamatait. Létrehozzuk a testi-lelki-szellemi harmóniát.  Azért alkottam meg a kinezcoachingot, mert azt a hasznos tapasztalatot és tudást, amit az elmúlt 20 évben összegyűjtöttem, szeretném mindenki számára elérhetővé tenni."

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak a felnőtteknek, akinek gyakorlati megoldókulcsokra van szükségük a saját és a családon belüli problémák megoldásaihoz. 
  • Azoknak a gyermekeknek (és/vagy szüleinek), aki tanulási nehézségekkel küzd vagy fejlesztésre szorul.
  • Mindenkinek, aki szeretne lelkileg, mentálisan megerősödni, kiegyensúlyozott, harmonikus életet élni, illetve önismeretre szert tenni.

A program hossza: 1-1,5 óra  

Időpontfoglalás: Ha szeretnél jelentkezni, írj nekünk az [email protected] címre.

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.  

A program ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, ilyen jellegű igényedet kérjük jelezd az [email protected] címen.

Jarabik Éva

Jarabik Éva vagyok, kineziológus, coach, pedagógus. 3 gyermekem van (13,15,18 évesek), 10 éve nevelem egyedül őket.  Tudom mennyire megterhelő a válás egy családban érzelmileg, lelkileg és anyagilag is. Én, mint gyerekekkel egyedül maradt szülő, több szerepet kellett felvállalnom, mint pl. családfenntartó. Ebben az új élethelyzetben segítségemre volt az a tudás, amit kineziológusként vagy coachként tanultam. Sikerült magam megerősítenem lelkileg és ezáltal egy biztos pontot és támaszt nyújtani a gyerekeimnek. Ezzel a tudásommal és a tapasztalatommal szeretnék segíteni az egyedülálló szülőknek a saját módszeremmel, a kinezcoachinggal.    
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ PEST
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.