Koncert az egyszülősökért

Koncert az egyszülősökért

BETELT a jelentkezés az eseményre, már csak várólistára iratkozhattok fel.

Az Egyszülős Központ a ZeneVarázslat Mozgalommal karöltve egy nagyot álmodott, amiből egy nagyszabású gálaműsor ötlete született meg az egyszülős családokért, melyre március 19-én, egy impozáns helyszínen, a Magyar Zene Házában kerül sor. Március 21-én lesz az Egyszülős családok napja, ennek apropójából az egyszülősöket szeretnénk köszönteni.

A program fő attrakciója az egyedülálló szülőkből és gyerekekből álló kórusunk, akik több hónapos közös gyakorlás gyümölcseként a Lélekhíd című klasszikus mesejátékot adják elő, bemutatva a zene lélekgazdagító erejét, mely átszövi mindennapjainkat.

A délután folyamán több híres előadó műsora mellett a részvevők olyan élményben részesülhetnek, mint a Hangdóm megtekintése és a Magyar Zene Házának megismerése egy bejárás keretében.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz és 3000 Ft regisztrációs díjhoz kötött, amit részvétel esetén 10 napon belül visszautalunk. 

Jelentkezni és a programra regisztrálni 2023.03.14-ig tudtok EZEN A LINKEN.

Időpont: 2023.03.19. (vasárnap), 15 óra

Helyszín: Magyar Zene Háza (1146, Budapest, Olof Palme sétány 3.)

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Magyar Zene Háza
Cím: Budapest 1146 Olof Palme sétány 3.