Korrepetálás

Korrepetálás

Az egyszülős családoknak megterhelő a magán órákat kifizetni. Ez akkor is így van, ha néhány alkalom elég, hogy a gyerek magabiztosabbá váljon, megerősödjön a tudásában. Azt gondoltuk, lesznek olyan pedagógusok, akik szabadidőjükben is szívesen foglalkoznak a gyerekekkel, és ez valóban így lett. 

A közös ismétlés és gyakorlás célja, hogy a tanulási nehézséggel küzdő vagy egyszerűen tanulni vágyó gyerekek szakszerű segítséggel hátrányaikat leküzdjék, ezáltal az iskolai tanulmányaikat megerősödött önbizalommal és motiváltan tudják folytatni.

A központ biztosítja a helyszínt a személyes felzárkóztató órákra.

A tanulópárokat és a foglalkozások időpontjait egyéni igények szerint alakítjuk ki.

Folyamatosan várjuk az önkéntes segítőket, korrepetitorokat és az egyszülős családban élő felzárkóztatásra szoruló, gyakorlásra kész diákokat!

Érdeklődni a [email protected] email címen lehet.

fotó: www.pixabay.com

Magdi néni 70 évvel fiatalabb tanítványával, aki házi dolgozatában fogalmazása mellé le is rajzolta segítőjét Super Magdit (bal oldali kép)

Néhány visszajelzés 2020-ból:
"Márta néni segítségével sikerült matematikából egyesről hármasra javítani magamat.
Remélem, hetedikben is sikerül, de most már négyesre!" (Gergő 13 éves)

"Januárban életem első igazi megmérettetése előtt állok és matematikában vannak hiányosságaim. Ezért kerestük fel az Egyszülős Központot, ahol Pali bácsi a szárnyai alá vett.
A mindennapos matematika a suliban már jobban megy, de a felvételi előkészítős feladatokban van mit még javítanom. Köszönöm Pali bácsi a segítséget!"  (Levente 12 éves)

"Csilla néni szeptember óta tanít nekem angolt. Mióta ő tanít engem, csak ötöseim vannak és én vagyok a legjobb az osztályban. Nagyon aranyos, nagyon vicces, köszönöm szépen neki!"     (Kende 11 éves)
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30,