Lelki segítségnyújtás

Lelki segítségnyújtás

Ha megosztanád valakivel a mindennapok kihívásait, ha jó lenne valakinek kiönteni a lelked vagy egyszerűen arra van szükséged, hogy valaki meghallgasson, csak rád figyeljen, és az adott pillatatban elfogadjon úgy, ahogy vagy.

Ezek az alkalmak nem tekinthetők sem terápiának, sem tanácsadásnak. Ez egy közvetlen és kötetlen beszélgetés egy olyan környezetben, ahol biztonságban és nyugodtan tudsz beszélni saját magadról. Ahol önmagad lehetsz úgy, ahogy vagy, az összes hibával, erénnyel és küzdelemmel együtt. Nem kell semmilyen külső elvárásnak megfelelni, nem kapsz hasznos/praktikus tanácsokat vagy pontos lelki diagnózist, amin majd később dolgozni kell, hanem csak létezhetsz úgy, ahogy vagy, elfogadva.

Jelentkezni a [email protected] e-mail címre küldött levéllel lehet.

Árak:

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.

Kinek ajánljuk?

Olyanoknak ajánljuk, aki nem terápiát vagy a tanácsadást keresnek, hanem csak szeretnék megosztani az élet kihívásait valakivel. Egy olyan környezetben, ahol biztonságban és nyugodtan tud beszélni saját magáról. Egy olyan alkalmat, ahol saját maga tud lenni, úgy, ahogy van, az összes hibájával, erényeivel, küzdelmeivel együtt. Nem kell semmilyen külső elvárásnak megfelelni, nem kap hasznos/praktikus tanácsokat vagy pontos lelki diagnózist, amin majd később dolgozni kell, hanem csak létezhet úgy, ahogy van, elfogadva. 

Vele találkozhatsz a személyes beszélgetésen:

Chrenkó Enikő

mentálhigiénés szakember, közgazdász    
    
"Azoknak ajánlom a segítő beszélgetést, akik az életük bármely területén elakadást éreznek, támogatásra, figyelemre vágynak, erre lenne szükségük, de a gyorsan változó környezetükben ezt a figyelmet nem tudják megkapni.

Azoknak, akik szeretnék az életükben jelen lévő kérdéseket valakivel - egy független szereplővel - átgondolni, megoldásokat találni, továbblépni. (A mikor a szülők a gyerekek fejlődésével szembesülnek, folyamatosan válaszolniuk kell egy kihívásra.
Mégpedig arra, hogy nekik is fejlődniük kell a gyerekekkel együtt.? (Erik H. Erikson)"    

Pesten és a budai Központban is vállalok lelki segítségnyújtást, jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Szakács Bálint

Mentálhigiénés szakember, nyelvtanár

Hiszek abban, hogy mindenkiben megvan az erő és lehetőség a saját életének jobbá tételéhez.
Szeretettel várok mindenkit, aki úgy érzi, hogy nehézsége van egy aktuális élethelyzetben, nincs kihez fordulnia aki elfogadja, szeretne végre önmaga lenni és tisztábban látni az érzései szövevényében. 

A Budai és a Pesti Központban személyes beszélgetéseket vállalok előre egyeztetett időpontban. Jelentkezni az [email protected] címen lehet.
 

Almásy Sz. Attila

Almásy Sz. Attila, pszichológiai tanácsadó, mentálhigiénés szakértő, családterapeuta

Olyan klienseknek ajánlom a pszichológiai tanácsadást (segítő beszélgetést), akik életvezetésükben akadtak, veszteségek, vagy krízishelyzetek vannak az életükben, vagy nagyobb önismeretre van szükségük.

A budai Központban vállalok lelki segítségnyújtást, jelentkezni az [email protected] címen lehet.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: online
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.