BETELT - Családi lovasprogram Vecsésen

BETELT - Családi lovasprogram Vecsésen

BETELTEK A JELENTKEZÉSEK! Simics Júlia három éve csatlakozott az Egyszülős Klubhoz, és régi szenvedélye a lovaglás. Most egy hat hétvégén keresztül zajló családi lovasprogrammal szeretne kedveskedni az egyszülősöknek.

A lovasprogram a vendég igényeire szabható. Ha valaki óvatosabb, akkor lehet lovat takarítani, sörényt fonni, meleg időben akár lemosni, sétáltatni, legeltetni vagy egyszerűen csak időt tölteni a társaságában. Ha pedig valaki bátrabb, akkor lehetőség van arra, hogy vezetőszáron felüljön és kipróbálja magát – lépésben, ügetésben és akár vágtában is. A ló tapasztalt kezdő lovasokkal, az alapokat is meg lehet tanulni vele, de ha valakinek van előzetes tudása vagy nagyon ügyes, akkor lehet sebességet növelni.

Érdemes kényelmes, rugalmas és koszolható ruhában érkezni és olyan cipőben, aminek van sarka. Esősebb napon egy gumicsizma is jó szolgálatot tesz, bár a területen alapvetően homokos a talaj.

HELYSZÍN ÉS MEGKÖZELÍTÉS

  • A ló Vecsésen van bértartásban, a Dobrovitz Lovasfarmon - Vecsés, HRSZ 017/21, 2220 
  • Autóval könnyedén ki lehet jutni és megtalálni Google térkép alapján.
  • Kőbánya Kispesttől az 580-as (Monor, autóbusz-állomás) busszal lehet kijutni, kb 25-30 perc alatt. A Vecsés, Kőolajvezeték Vállalat megállónál kell leszállni és az út túlsó oldalára sétálva látható távolságban van a Lovasfarm bejárata.

IDŐPONTOK

  • Március 18, Április 1, Április 15, Április 29, Május 13, Május 27 - szombat délelőtt – esetleg délután (alkalmatlan időjárás esetén esőnap)
  • A progam hossza 1-3 óra
  • A programra a jelentkezési lap kitöltésével tudsz, egy alkalommal egy családot tudunk fogadni.
  • A program Egyszülős Kártyával ingyenes, de regisztrációhoz és 3000 Ft regisztrációs díjhoz kötött, amit részvétel esetén 10 napon belül visszautalunk.
  • Azoknak, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.

Simics Júlia

Három éve vagyok tagja az Egyszülős klubnak, 9 éves kisfiamat nevelem egyedül. Sokféle programon vettünk már részt, amit a klub szervezett, és lehetőségeim szerint szeretnék a közösségnek valamit visszaadni. A lovaglás gyermekkorom óta fontos része az életemnek, és az a szerencse ért, hogy felnőtt életemben is megmaradhatott ez a szerelem.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Dobrovitz Lovasfarm
Cím: Vecsés 2220 HRSZ 017/21