Mozdulj ki! - Kirándulás Hűvösvölgybe

Mozdulj ki! - Kirándulás Hűvösvölgybe

Időpont: 2023. március 25. (szombat) 10:00 BUDA

Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.

Találkozó: 9:45 - 10:00 között a budai Egyszülős Központban (1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 1.), innen a 61-es villamossal elmegyünk Hűvösvölgyig

A túra Hűvösvölgyben kezdődik, majd 2 kilométeren keresztül emelkedik, de csupán 140 métert. Megnézzük az Oroszlán-sziklát, az Oroszlán-barlangot és a Kőtarajnál ereszkedünk le a régi óbudai téglagyár agyagbányájának maradványán keresztül a Bécsi út/Vörösvári út villamosmegállóhoz.

Innen már hazaindulunk - a 19/41/17/1-es villamossal, illetve a 17-es villamos visszavisz a budai központhoz. 

Táv: 8,4 km

Időtartam: 4 óra, ebédszünettel, amire szükség lesz: enni-innivaló, megfelelő öltözék

Kirándulás erőssége: közepes

Kirándulás vezetője: Horváth Krisztián

Itt tudsz REGISZTRÁLNI.

  • A kirándulást megelőzően minden regisztrálóval e-mailben felvesszük a kapcsolatot.
  • A kiránduláson bárki részt vehet, viszont gyerekek csak szülői/felnőtt felügyelettel kirándulhatnak velünk.
  • A kiránduláson mindenki saját felelősségére vesz részt!
  • A programon való részvétel Egyszülős Kártyával rendelkező családok részére díjtalan, de előzetes REGISZTRÁCIÓhoz és 3000 Ft-os regisztrációs díj (családonként) fizetéséhez kötött, melyet részvétel esetén 10 napon belül visszautalunk. 
  • Azoknak, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.

fotó: termeszetjaro.hu

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.