Önbizalomnövelde Egyedülálló Anyáknak

Önbizalomnövelde Egyedülálló Anyáknak

Szeretnéd, ha nagyobb lenne az önbizalmad? Szeretnél jobban tisztában lenni az erőforrásaiddal, úgy, ahogyan te látod és szívesen megnéznéd azt is, hogyan látják az erőforrásaidat mások? 

És szeretnéd mindezt elfogadó, inspiráló, támogató közegben tenni, hozzád hasonló helyzetben lévő nőkkel?

Ha igen, szeretettel várunk az Egyszülős Központ és az Önbizalomnövelde programsorozat közös szervezésében megvalósuló csoportos coaching eseményen. 

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Lesznek gyakorlatok, amelyeken keresztül egyénileg és/vagy kiscsoportokban tudsz ismerkedni az erőforrásaiddal és lehetőséged lesz arra is, hogy megfogalmazz egy konkrét célt az önbizalmad növelésével kapcsolatban. Részt vehetsz olyan gyakorlatokban/beszélgetésekben, amik talán közelebb visznek a céljaidhoz. És mindeközben meghallgathatsz másokat és te is hallathatod a hangodat, inspirálódhatsz és inspirálhatsz másokat. 

KINEK AJÁNLJUK?

Egyedülálló anyáknak bármilyen életkorban/életszakaszban, akik szeretnék, ha nagyobb lenna az önbizalmuk.

IDŐPONT

2023. április 19. 17:30 – 19:30 

HELYSZÍN

Budai Központ

JELENTKEZÉS

  • A program hossza 2 óra egy rövid szünettel. 
  • A programon maximum 20-30 fő vehet részt.
  • Az esemény Egyszülős Kártyával ingyenes, de előzetes REGISZTRÁCIÓhoz és 3000 Ft-os regisztrációs díj fizetéséhez kötött, melyet részvétel után 10 nap után visszautalunk. EZEN A LINKEN TUDSZ REGISZTRÁLNI.
  • Azoknak, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.
  • A jelentkezés feltétele továbbá, hogy kitöltsd ezt a 20 kérdésből álló önbizalomtesztet, ami segíthet rálátni, hogy  életed mely területén lehet számodra a leghasznosabb az önbizalmad növelése. 
  • KÉRJÜK, HOGY A TESZT VÉGÉN MEGJEGYZÉSBE ÍRD BE, HOGY EGYSZÜLŐS KÖZPONT!

AZ ÖNBIZALOMNÖVELDÉRŐL

A program megálmodója Komócsin Laura MCC, a Business Coach Kft. ügyvezető igazgatója.

Egy közelmúltban történt nemzetközi kutatás azt mutatja, hogy a magyarok önbizalomszintje nem éri el a nemzetközi átlagot. Laura azt az ambiciózus célt fogalmazta meg, hogy 3 év alatt a nemzetközi szintre emelje a magyarok önbizalmát.

A nemes cél és Laura lelkesedése pár hónap leforgása alatt több, mint 100 önkéntes coachot és tanácsadót vonzott az Önbizalomnövelde köré, akik elhivatottak aziránt, hogy saját tapasztalatukat és a Laurától kapott eszközöket bevetve hozzájáruljanak a magyarok önbizalmának növeléséhez, csoportos és egyéni coaching folyamatokon keresztül.

További információk elérhetőek a weboldalunkon és Facebook oldalunkon.

Tari Diána

Tari Diána vagyok, szabadúszó üzleti tanácsadó, mentor, most 44 éves és egy 10 éves kisfiú büszke édesanyja.
13 éves kapcsolat után 6 éve élek egyedül, ez idő alatt teljesen újraépítettem magam, amihez a legtöbb nyitottságot felhasználtam. Általában abból a nézőpontból látjuk magunkat, amiben élünk, ezért 
elindultam azzal a szemlélettel, hogy mindegy hogy éltem és milyen voltam eddig, de milyen lennék a "korlátaim" nélkül? Mit tennék, ha kilépnék a dobozból, amiben eddig voltam? Mi van, ha bármi lehetséges? Akkor milyen lenne az életem?
A legbiztosabb dolog, ami kísért ezen az úton az a csomag, amit eddig megtanultam, megismertem magamról: miben vagyok jó? Mik az erősségeim? Mik az érdemeim? Mi okoz örömet? Ki vagyok én?
Bármilyen élethelyzet elé kerülök, ez az a csomag, az eszközeim, amivel mindig eredményesnek és sikeresnek érezhetem magam, amivel megoldom a helyzetet. Ugyanezt "nevelem, képviselem" a fiamnak is. 
Az egész élet jól megoldható, ha magammal tisztában és rendben vagyok. Nincs szükségem másra, mindegy mivel állok szemben.
Bízom benne, hogy ezen az alkalmon Ti is el tudjátok kezdeni összerakni az önismereti csomagotok, amivel tovább tudtok menni. Én azon leszek, hogy elősegítsem ezt.
 

Fehér Tilla

Fehér Tilla vagyok. Egykor közgazdászként diplomáztam. 9 éven át dolgoztam adótanácsadóként nemzetközi cégeknél, ebből 2 évig egy kis csoportot is vezettem. Ekkortájt kezdett el érdekelni az önismeret, és az, ahogyan a testemet tudom használni önmagam megismerésére és határaim kitágítására, különböző mozgásmeditációkon és a tantra jógán keresztül. A tudatos mozgás szeretete vezetett Indiába, ahol aztán 9 hónapon át utaztam, ismerkedve az idegen kultúrákkal és önmagammal. Hazatérésem után tudtam meg, hogy várandós vagyok, egy tibeti-indiai férfi gyermekével, aki nem kívánt jelen lenni a kisfiam életében.

Nekem pár év terápia, sok-sok mozgás és ez a 9 hónapos utazás kellett ahhoz, hogy a saját utamat kezdjem járni itthon is, a hétköznapokban is, egyedülálló anyaként is, és közben még kisfiam születése előtt megismerkedtem egy férfival, akivel pár év alatt családdá formálódtunk. Kisfiam most négy és fél éves. Várandósan kezdtem el hivatásszerűen főzni (elvonulásokon, workshopokon), majd kisgyermekes anyaként cikkeket írni (pl.: Zöldbolt, TrustChain), és pár évvel ezelőtt jelent meg az életemben a coaching, megoldásfókuszú szemléletben, amiben a testtudattal kapcsolatos tapasztalataimat is előszeretettel alkalmazom.

Miben tudok segíteni neked? Talán segíthetek tisztábban látni, merre vezet a te utad most és milyen erőforrásaidra támaszkodhatsz ezen az úton. Talán segíthetek egy új nézőpontból tekinteni magadra és a lehetőségeidre. Talán segíthetek abban, hogy a lehetőségeket lásd ott, ahol eddig korlátokat láttál. 
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.