Perinatalis tanácsadás Pesten

Perinatalis tanácsadás Pesten

A perinatalis szaktanácsadásra olyan édesanyákat várunk, akik gyermeket várnak vagy legfiatalabb gyermekük 3 évnél fiatalabb. A konzultáció segítséget nyújt a várandóssággal kapcsolatos érzések megbeszélésében, a szüléssel-születéssel kapcsolatos élmények megosztásában. Lehetőséget nyújt arra is, hogy beszéljünk a csecsemő- és kisdedkor mindennapi kihívásairól, miközben az édesanya értő- (és megértő) figyelmet kap a szaktanácsadás során, kiemelt érzékenységgel kezelve az egyszülős lét egyedi jellegzetességeit. A konzultáció során természetesnek tekintjük, hogy gyermeke is jelen van. Ha szolgáltatásunkat online szeretné igénybevenni, azt kérjük külön jelezze felénk.

Egyéni tanácsadás csütörtökönként 15:45 kezdettel vehető igénybe, 50 perc / alkalom.

Kinek ajánljuk?

Olyan szülőknek, akik a várandósság vagy a legifjabb gyermek 3 éves életkora előtt egyszülős családban élnek és úgy érzik, szívesen beszélnének a gyermekvárással, szüléssel, kötődéssel, valamint a kisbabás-kisgyermekes léttel kapcsolatos érzéseikről.    

Jelentkezni az [email protected] mail címen lehetséges érvényes egyszülős kártyával.

Ha még nincs egyszülős kártyád itt tudod kiváltani.

Váczi Anna

Váczi Anna vagyok, perinatalis szaktanácsadó. Eredeti végzettségem szülésznő, ezért hivatásom gyakorlása során minden nap családokkal foglalkozom, akiket a gyermekáldás útján, annak különböző szakaszain kísérek el. Perinatalis szaktanácsadói végzettségemet az ELTE PPK-n szereztem, és már a képzés során az egyszülős családok felé fordult a figyelmem.     
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.