Segítőkezek

Segítőkezek

A SEGÍTŐKEZEK egy olyan szívességi alapon működő kezdeményezés, ahol ezermester egyszülős apukák önkéntesen segítenek egyszülős családoknak ház körüli, nem szakmunkát igénylő, apróbb javításokban, szerelésekben.

A SEGÍTŐKEZEK szolgáltatásainál az Egyszülős Központ közvetítő szerepet tölt be, nem vállal felelősséget az elvégzett munkáért.

FIGYELEM!

Kérlek, vedd figyelembe a szolgáltatás igénybevételénél, hogy a segítséget felajánlók önkéntesen végzik ezt a tevékenységüket és nem, vagy nem minden esetben szakemberek, azaz nem feltétlenül rendelkeznek szakképzettséggel, így olyan munkálatokban tudnak segíteni, amelyek szakképzettséget, hatósági engedélyt nem igényelnek. A munka minőségéért, a segítségnyújtás tényleges megvalósulásáért Alapítványunk nem vállal semmiféle felelősséget.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a SEGÍTŐKEZEK szolgáltatását, írj emailt az [email protected] címre a kérés pontos leírásával és a helyszín megjelölésével. Az ügyfélszolgálat a felajánlóval történt egyeztetés után összeköt Titeket.

A szolgáltatást érvényes Egyszülős Kártyával tudod igénybe venni.

Ha még nincs kártyád, itt tudod kiváltani: https://egyszulo.hu/register

Segítségüket felajánlók:

  • Demes Ferenc

Demes Ferenc

Végzettségem alapján technológus nyomdász vagyok. Két gyermek édesapja. Természetemnél fogva nyugodt, türelmes ember vagyok, minden helyzetben törekszem a megoldásra. Kedvenc időtöltésem a kerékpározás, fotózás, csillagászat.  

A ház körüli munkák közül sok mindenben tudok segíteni leginkább Budapest és Kecskemét vonzáskörzetében. Van néhány barkácseszközöm (fúrógép, csiszoló, vágó eszközök), amik használatában jártas vagyok. Örülök, ha tudok segíteni.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.