TÉLI GYERMEKFELÜGYELET – 2024. JANUÁR 2-5 (KEDD-PÉNTEK)

TÉLI GYERMEKFELÜGYELET – 2024. JANUÁR 2-5 (KEDD-PÉNTEK)

A téli szünet utolsó hetében ismét szeretnénk segíteni nektek egész napos gyermekfelügyelettel a pesti Egyszülős Központban. A négy nap során izgalmas programok, kreatív foglalkozások és játékok várják a gyerekeket. Terveink szerint meglátogatjuk a Pénzmúzeumot és a Természettudományi Múzeumot, továbbá olyan kézműves és kreatív foglalkozásokat szervezünk, mint a ReMuri Zöld műhely. Az időjárás függvényében igyekszünk sok időt tölteni a szabadban, a jó levegőn. A gyerekek részére napi négy étkezést biztosítunk.

Időpont: 2024. január 2-5. (kedd-péntek)

Helyszín: Egyszülős Központ Pest (1085 Budapest, Üllői út 30.)

Kiket várunk?

A programra ÁLTALÁNOS ISKOLÁS gyerekeket várunk.

A jelentkezés feltétele az érvényes Egyszülős Kártya (kiváltható itt).

A gyermekfelügyelet díja:

Részvételi díj 500 Ft/fő/nap.

Jelentkezési határidő: 2023. november 17. péntek 12:00 óra.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével és elküldésével lehet.

Fontos!

kérdőív kitöltése és elküldése nem jelent automatikus regisztrációt. Ha a jelentkezés elfogadásra kerül, válasz e-mailben visszaigazolást küldünk, és a végleges regisztráció a válasz e-mailben leírtak szerint történik. 

Érkezés: Minden reggel 7 és 8:30 óra között. 8.30-tól reggeli. A programok 9 órakor kezdődnek. Legyetek pontosak!

Távozás: A gyerekekért minden nap 15:45 és 17:00 között lehet jönni.

Étkezés: napi négy étkezés, benne két fogásos meleg ebéd étteremben.

A részvétel egészségügyi nyilatkozathoz kötött.

A programok pontos menetéről, időpontjáról a táborszervezők érkezéskor adnak tájékoztatást.

Pedagógiai szakszolgálat szakértői bizottsága által SNI vagy BTMN gyereket a szakértői vélemény ismeretében áll módunkban fogadni. A szakértői bizottság által integrálhatónak nevezett gyermekek is részt tudnak venni a hét folyamán, szakértői vélemény azért nagyon fontos, hogy a gyermek számára a legmegfelelőbb pedagógiai módszerek alkalmazása valósulhasson meg. A szakértői véleményt a jelentkezéskor kérjük az [email protected] e-mailen megküldeni.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a támogatott programra jelentkezők pályázatát egyedileg bírálja el és egyedi döntése alapján válassza ki, hogy kit részesít támogatásban. Általában minden pályázatnál előnyt élveznek azok, akik korábban még nem kaptak támogatást tőlünk. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok pályázatát, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.