Ultrarövid Terápiás konzultáció

Ultrarövid Terápiás konzultáció

"Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé." (Dr.Buda László)

A találkozásunk során törekedni fogok arra, hogy támogató szándékommal, jelenlétemmel, figyelmemmel segítsek a szülőknek abban, hogy biztonságban érezzék magukat. Az „ITT és MOST”-ban ki tudják tárni a szívüket, hogy egy őszinte, mély és hatékony belső utazáson menjenek keresztül. Segítségül hívva a képzeletüket, létrejöhetnek olyan "találkozások", beszélgetések, melynek következményeként a folyamatok általában el kezdenek rendeződni, változni, gyógyulni.

Kiknek ajánljuk?    

Mindenkinek ajánlom, akinek felkeltettem az érdeklődését, akinek szándékában áll eljönni, aki meg szeretné oldani a problémáit.

Akinek a megérzése, azt súgja, hogy „menni akarok”. Vagy pont annak, akinek azért kezd hevesebben dobogni a szíve mert ellenállást érez valamiért.

Sok szeretettel várok mindenkit.

Időtartam: 1,5-2 óra

Ár: Egyszülős Kártyával ingyenesen igénybe vehető.

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni az időpontfoglalásnál a szabad helyek függvényében lehet.

Varga Katalin

Varga Katalin vagyok, 4 gyermekét egyedül nevelő anyuka. 2014 óta dolgozom a Pető Intézetben, és ebben az évben kezdtem komolyabban foglalkozni az önismerettel.
Eredeti foglalkozásomat tekintve, grafológus, gyógymasszőr és jógaoktató vagyok.
2016-ban fiamnak biciklibalesete volt. Nagyon megijedtem, hogy elveszítem. Ő pár hónap múlva teljesen meggyógyult viszont nálam, pár héten belül méhnyakrákot diagnosztizáltak. Teljesen egyedül éreztem magam a problémámmal. Ez az életesemény volt az, ami később megváltoztatta az élethez való hozzáállásomat. Megtanította, hogy szeressem magam, bízzak magamban, el tudjam engedni a múlt eseményét, meg tudjak bocsátani annak akinek én akarok, és tudjak hálás lenni azért ami a jelenben van.
2017-ben már negatív diagnózis volt a kezemben. Meggyógyultam.
Megtanultam, hogy a lehetőség mindig az „ITT ÉS MOST”-ban van.
Ezután még jobban akartam érteni a bennünk zajló folyamatokat, hogy másoknak is segíthessek.
Legfontosabb motivációmmá vált a folyamatos tanulás és további önismeretfejlesztés hogy egyre jobb és hatékonyabb segítő lehessek.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.