Vállalkozni egyszülősként okosan

Vállalkozni egyszülősként okosan

Abban segítelek, hogy ha vállalkozásban gondolkodsz, esetleg már el is indítottad, de közben elakadtál, elbizonytalanodtál, hogyan juthatsz el az érdeklődőkhöz, vásárlókhoz, vagy nem tudod, hogyan kommunikálj a weboldaladon, hogyan add el termékeid, szolgáltatásaid, akkor ezeket egyrészt át tudjuk beszélni, másrészt pedig gyakorlati lépésekkel a jó irányba terellek. Nagyon gyakran időgazdálkozás, pénzügyi gondolkodás, olykor pedig a saját magunkba vetett hit az, amivel foglalkoznunk kell - különösen "egyszülőként". Abban segítelek, hogy szakmai támogatással el tudd indítani, meg tudd mozdítani a vállalkozásod.

Kiknek ajánljuk?    

Azoknak ajánlom:

  • akiknek, még nincs vállalkozása, csak ötletel rajta, esetleg már elkezdett rajta dolgozni. Ebben az esetben érdemes átnézni, hogyan lesz belőle, lehet-e olyan vállalkozás, amely stabil bevételt teremt számodra, számotokra
  • másrészt pedig azoknak ajánlom, akik vállalkozásuk első éveiben járnak, és még nincs kidolgozva a teljes folyamatuk, már jön bevétel, de még nem elegendő, és nem tudják, hogyan növekedhetnének.

Időtartam: 1 óra

Időpontfoglalás:

Szerdánként 10:00-12:00 között Pesten vagy Budán

Jelentkezni emailben lehet az [email protected] email címen.

Ár: Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Máté Brigitta

Az egyik lépcsőfokon stratégiai tanácsadó, mentor, míg a másikon kommunikációs szakértő, szövegíró, lektor, könyvek támogatója.
Hiszek a másik emberben, abban, hogy egy könyv lehet még jobb, eljuthat még több potenciális vásárlóhoz, éppúgy, mint egy termék vagy szolgáltatás. Néhol elegendő egy-két poszt megírása, máskor viszont egy egész vállalkozás stratégiáját támogatom.
Édesanyaként azt is tudom, hogy a vállalkozói lét számtalan kihívást rejt magában, nehéz a megvalósítást összehozni a gyermekneveléssel, az időnket jól beosztani, és közben bevételt is generálni. Abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy stabil alapokon épülő vállalkozást építsenek fel, amely biztos megélhetést biztosít.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.