Vállalkozói mentorálás, havonta 1x Budán

Vállalkozói mentorálás, havonta 1x Budán

Ez a program neked szól, ha van egy jó ötleted, amiből vállalkozást szeretnél indítani, de bizonytalan vagy és nem tudod hogyan is vágj bele. Ha kezdő vállalkozó vagy és nincs még kiforrott piaci stratégiád vagy ha van már vállalkozásod, de bizonyos folyamatokban elakadtál. Ha nem úgy jön a bevétel, ahogy tervezted.

Ha  a vállalkozásod nagyon jól megy, szeretnél új szintre lépni, piacot bővíteni vagy esetleg felkészülni az exitre.

Kinek ajánljuk?

Cégvezetőknek, induló vállalkozások vezetőinek, exit előtt álló vállalkozóknak.

Időpont

2024. júius 17. 14:00-17:00

A tanácsadás időtartama 60 perc. Időpontot a weboldalon keresztül tudsz foglalni. 

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe. 

Fejérdy Zsófia

Fejérdy Zsófia 16 éves korától tanulmányai elvégzése mellett mindig dolgozott, majd 23 évesen megalapította első önálló vállalkozását. Az idegen tőke nélkül, organikusan fejlődő családmarketinggel foglalkozó cég a kezdeti nehézségeket követően, pár év alatt elérte a 100%-os lefedettséget, majd rövid idő alatt piacvezetővé, megkerülhetetlen szereplőjévé vált a szakmának.
Fejérdy Zsófia 2013-ban az "Év fiatal vállalkozója", majd 2019-ben az "Év női vállalkozója" címet nyerte el. 2021-ben sikeres exitet követően cége új tulajdonosokhoz került. Azóta nemzetközi cégeket tanácsadással támogat, itthon pedig családügyi kutatásokkal, kórházmarketinggel, ingatlanfejlesztéssel és kereskedelemmel foglalkozik.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.