Programok

Középpontban az anyaság
A csoportos foglalkozások alkalmával az anyasággal kapcsolatos minőségeinket járjuk körül. Beszélünk arról, hogy mit szeretnénk változtatni anyaságunkon, milyen hangulatot szeretnénk otthon, hogy oldjuk meg gyorsan és hatékonyan a mindennapi problémáinkat. 
Válástársas - társasjáték-tesztelés
Egy különleges társasjáték, a Válástársas tesztelési fázisba érkezett és ehhez keresünk tesztelő játékosokat. Gyertek, legyetek ti az elsők, akik kipróbáljátok!
Pilates hétfőn, Budán
Pilates program indul a budai Egyszülős Központban, minden hétfőn. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát.
Nemezelés Lucával – Kézműves program Budán
Készítsünk együtt egyedi ékszereket nemezből! Csillag-Simon Luca keramikus, textiltervező segítségével megismerkedhetsz a nemezelés fortélyaival.
Élményfestés havonta egyszer, Budán
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.    
Társasjáték est Budán
FRISSÍTÉS: A program nyári szünetre megy. Szeptemberben folytatjuk! KÖVETKEZŐ ALKALOM: Június 29. (csütörtök). Kötetlen estével várunk, ahol az izgalmas társasjátékok mellett kikapcsolódás, szórakozás és nevetés vár rád. A könnyed, felszabadult program lehetőséget teremt barátságok és ismeretségek (...tovább)
Hétköznapi hullámvölgyek - beszélgetések Budán
FRISSÍTÉS: A program nyári szünetre megy, szeptemberben folytatjuk. Hétköznapi hullámvölgyek címmel beszélgetés sorozatot indítunk budai Központunkban, Fövényi Éva coach vezetésével.