Családi fotózás

 

Családi fotózással várunk Anyák és Apák napjára

Az Egyszülős Központ és a Világra jönni Dúlaoldal közös játékra vár titeket, amelynek keretében ingyenes családi fotózást sorsolunk ki.

  • Ha szeretnéd, hogy legyenek olyan fotóid, amivel végre a család minden tagja elégedett.
  • Ha szeretnéd, hogy legyenek rólatok jó minőségű, változatos képek, amik örök emlékek maradnak.
  • Ha szeretnéd megörökíteni a köztetek lévő különleges, elválaszthatatlan kapcsolatot.
  • Ha szeretnél egy vidám, közös programot a gyerekekkel, ami csak rólatok szól.
  • Ha érdekel, hogy hogyan dolgozik egy profi fotós, amikor éppen a te legelőnyösebb oldaladat emeli ki,

akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni az alábbi linken április 29. 17.00 óráig.

> > > > JELENTKEZÉS < < < <

Az öt szerencsés nyertest Facebook oldalunkon élőben sorsoljuk ki április 30-án, 10.00 órakor.

Legyél te az öt szerencsés nyertes egyike!

Aki jelentkezik a nyereményjátékra és kisorsolják, az hozzájárul az elkészült fotók Egyszülős Központ általi nyilvános felhasználásához.

A család fotózás játékszabálya.

 

Az Anyák és Apák napi családi fotózásunk  nyertesei:
 
•    Rákóczi Erika - @Raffai Zsófi
•    Lakatosné Lipák Mariann   - @Fényzugoly
•    Lőrincz Barbara - @Elillan
•    Laczkó Edit  - @Luca titka
•    Bodor Noémi -  @Norigami works
 
 A nyertesekkel egyenként is felvesszük a kapcsolatot.


Gratulálunk mindenkinek, nagyszerű élményeket kívánunk a fotózáshoz! Reméljük, örök emlék marad számotokra!

 

A Világra jönni oldal vezetője Nyitray Eszter:

Nyitrai Eszter vagyok, perinatális szaktanácsadó pszichológus és dúla. Családokat kísérek a babavárás a szülés és a gyermekágyas időszakban. Az anyák napi fotózás ötlete a húgommal, a Norigami Works Nórijával való beszélgetésünk közben pattant ki a fejünkből. Arra gondoltunk, én meghirdetem, megszervezem, ő pedig fotózást ajándékoz egy kisgyermekes családnak. Aztán arra gondoltunk, még jobb lenne olyan egyedülálló szülőt meglepni ezzel, akiről - úgy képzeljük -emberfeletti munkája mellett még kevesebb kép készül a gyerekeivel. Ezen a ponton kerestem fel az Egyszülős Központot és még pár fantasztikus fotóst, akik mind szívmelengetően hatalmas lelkesedéssel csatlakoztak. Így a "merj nagyot álmodni" mottóval nőtte ki magát ez a nyereményjáték! Izgatottan várom minden pillanatát!

 

A profi fotósok, akik a képeiteket el fogják készíteni:

 

Mészáros Nóra

Mészáros Nóri vagyok, fotográfus, a Norigami works megálmodója. A fotózás hatalmas szerelem az életemben és mindig örülök, amikor alkalmam nyílik ezt másokkal is megosztani. A fotózás megtanított észrevenni az apró csodákat és szépségeket, amiket igyekszem Nektek is átadni. Boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a kezdeményezésnek, ezáltal picit talán hozzájárulhatok ahhoz, hogy a Ti apró csodáitokat megőrizhessük!

https://www.norigami.hu
https://facebook.com/norigamiworks
https://instagram.com/norigamiworks

 


Gelléri Luca

Gelléri Luca vagyok, két vadóc kisfiú anyukája. Egész életemben az emberek foglalkoztattak, mindig ilyen területen dolgoztam. A fényképezés régi szerelem, de az anyaság alatt kezdtem más formában, elmélyültebben foglalkozni vele. Anyaként tudom, hogy mennyire fontos, hogy erről a kivételes időszakról méltó emlékek maradjanak, amik hitelesen őrzik az igazi pillanatokat, ugyanakkor azt is, hogy bármennyire aranyosak a maszatos arcok és a szélvészként száguldó lábak elmosódott képei, és szerencsére a telefon mindig a zsebünkben van, de egyrészt mi is szeretnénk közös képeket a gyerekeinkkel, másrészt jó lenne néha nem csak játszós ruhában látni az életünket… Szóval éljen a valóság, de adjuk meg a lehetőséget, hogy a legszebb valóságot mutassuk meg! Mert a valóság igenis csodálatos.

https://instagram.com/lucatitka?igshid=11wf0jnoih7p4

 

Adriany Lilla

Lilla vagyok, 28 éves, fotós. Eredetileg bölcsészként végeztem az ELTE-n, de a hivatásom más irányokba szólított. Pár éve találtam rá a fotózásra, ami azonnal nagy szerelem lett. Nagycsaládos környezetből jőve kedvenc területem a gyerek- és családi fotózás lett, mert itt érzem legerősebben a kapcsolódást köztem és a modellek/családok között.

https://www.facebook.com/elillanphotography
https://www.instagram.com/elillanphotography/
https://www.elillanphotography.com/

 


 

Raffay Zsófi

Raffay Zsófi vagyok, portréfotós. Az egyéni portréfotózás mellett a szabadtéri családi fotózás a kedvenc területem. Mindig arra törekszem, hogy ráhangolódjak azokra, akiket fotózok, és minél több örömteli és önfeledt pillanatot kapjak el. Sok-sok gyönyörű helyet ismerek Budapesten, amelyek alkalmasak a játszásra, és szép hátteret adnak a képeknek. Büszke vagyok rá, hogy a fotózást élményként élik meg az engem választók, még azok is, akik előtte esetleg szorongtak a fotózkodás helyzetétől

https://raffayfoto.hu/
https://www.facebook.com/zsofi.raffay

 


Rozványi Bea

Rozványi Bea vagyok, újszülött és családfotós.
A fotózáson belül is a kedvenc témám a kismamák, családok megörökítése. Három gyerekes anyukaként pontosan tudom, mekkora érték a gyermekeinkkel töltött idő, és fotósként azért dolgozok, hogy ezeket a pillanatokat megőrizzük számotokra. A fényképezésben a minőség elkötelezettje vagyok, a fotózásaimat ezért minőség garanciával vállalom.
Szeretettel várlak Téged is, hogy megörökítsük életed csodás pillanatait

www.fenyzugoly.hu
www.facebook.com/fenyzugoly