Programok

Pilates kedden, Pesten
Pilates program indul a pesti Egyszülős Központban, minden kedden. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát. FRISSÍTÉS: a nyári időszakban a pilates is szünetel, szeptembertől újra várunk titeket. Az első né (...tovább)
Élményfestés havonta egyszer, Pesten
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
VELÜNK STARTOL A NYÁR – Egyszülős családi nap a Ligetben!
Idén az Egyszülős Központtal kezdődik a nyári szünet. Gyere ki június 22-én a Városligetbe és nyissuk meg együtt a vakációt! Izgalmas programokkal, sok sporttal, pontgyűjtő állomásokkal, tombola ajándékokkal, ugrálóvárral, kreatív foglalkozásokkal és egy igazi Retro Discoval is várunk.
Egy csepp magabiztosság - csoportos coaching nőknek
Szeretettel várunk az Önbizalomnövelde programsorozat keretében megvalósuló ingyenes eseményen a pesti Egyszülős Központban.   
Szépülj velünk! Szépségnap a Pesti Egyszülős Központban
Legyen egy nap, ami csak rólad szól! A hétköznapok rohanásában sokszor csak arra koncentrálunk, hogy mindent megadjunk a családunknak és gyakran megfeledkezünk saját magunkról. Mi most megállítjuk az időt és csak rád figyelünk. Ezen a napon te vagy a legfontosabb és az, hogy kikapcsolódj. Anyák napja alkalmából egy különleges nappal szeretn (...tovább)
Gondozzuk a jövőt!
Ünnepeljük együtt a Föld Napját a pesti Egyszülős Központban! Gyere, és tölts velünk egy izgalmas délelőttöt a környezettudatosság jegyében! Mit tehetünk a fenntarthatóságért mi magunk és hogyan kapcsolódhatunk a természethez akár nagyvárosi környezetben? Erről szól a Gondozzuk a jövőt! elnevezésű családi napunk, amelyre (...tovább)
Nem vagy egyedül – támogató csoport
Várunk téged 5 alkalmas szülőcsoportunkon, ha gyermekedet egyedül neveled, vagy egyedül érzed magad a szülőség bármely területén és megerősítésre, közösségi támogatásra, a saját erőforrásaid megtalálására vágysz.
A könnyebb mindennapokért – szülőklub sérült gyermeket nevelő egyszülős családoknak
Támogató közösség, szakmai segítség, biztonságos légkör és hasznos információk – ezt nyújtja a sérült gyermekeket nevelő egyedülálló szülőknek indított új csoportunk. Célunk, hogy tudd: nem vagy egyedül! Egy olyan helyet biztosítunk számodra, ahol hasonló élethelyzetben lévő szülőkkel találko (...tovább)
A könnyebb mindennapokért – konferencia az Egyszülős Központban
Az Egyszülős Központ a Találj Magadra Egyesülettel közösen konferenciát rendez olyan egyszülős családokról és azoknak a szülőknek, akik egyedül nevelik sérült gyermeküket és szeretnének gazdagodni szakemberek véleményével, érintett szülők tapasztalataival, illetve lehetséges megküzdési stratégiáival.
Teremtsünk csodát! – Évadzáró Egyszülős Café
Egyszülős Café - kötetlen beszélgetős programsorozat Tóth Kinga coach vezetésével a pesti Központunkban.
Egyedül nevelem támogató csoport
Támogató csoportba hívjuk azokat a kisebb-nagyobb gyerekeket nevelő szülöket, akik a hétköznapokban segítséggel vagy segítség nelkül, de többnyire egyedül állnak helyt családjukban.
Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus Pesten, pénteken
FRISSÍTÉS: A kórus most pihen, legközelebb augusztusban, a Zenei táborban találkozunk. Részletekkel hamarosan jövünk. Szoktál énekelni? Ha szívből dalolsz, egyetlen hang sem tűnhet falsnak. Mindehhez most segítséget és társakat kapsz. Csatlakozz a 2023-ban megalakult Egyszülős kórus pénteki próbáihoz!