Coaching gyermekeknek

Coaching gyermekeknek

COACHING GYERMEKEKNEK ÉS KAMASZOKNAK

A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység (nem minősül pszichoterápiának). A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását.

Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejleszteni kívánó embereknek, szervezeteknek való segítségnyújtás.

A coachingnak egy olyan ágát tanulom (egy életen át) és képviselem, mely még ritka Magyarországon: az 6-16 éves korosztállyal foglalkozó gyermek coachingot. Megoldásközpontú megközelítésben a beszélgetések során kiderítjük, mik a jövő beli vágyaik, hogyan oldhatunk fel egy-egy nehézséget (pl. csúfolják az osztályban, többet szeretne elérni a sportban, jobban tanulni, nehezen oldódik közösségben, stb), majd feltérképezzük a gyermek/kamasz (vagy éppen iskolai osztály) azon erősségeit és készségeit, amiben jó, ami már jól működik - ezekre építünk, ezekkel érjük el a kívánt célt. Nem a problémákra fókuszálunk, hanem annak sikeres megoldására, a jövőre. Olyan kérdéseket teszek fel nekik, amik segítenek az önálló gondolkodásban, hogy ő maga mondja ki, és jöjjön rá a megoldásra. Kis lépésekben haladunk előre, de annál nagyobb az eredmény, hiszen a beszélgetéseink „tovább dolgoznak” bennük. Mindezt kreatívan, játékosan a kisebbeknél, kellő tisztelettel és elfogadással a kamaszoknál.

A gyermek coaching 6-16 éves kor közötti gyermekeknek ajánlott.

Időtartam: 30 perc

Helyszín: Online formában

Ár: Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

JELENTKEZNI az [email protected] email címen lehet. A tanácsadás online zajlik, az időpontfoglalás során megadott email címet és telefonszámot kollégáink továbbítják Kingának. A programra való jelentkezéssel beleegyezel, hogy megadjuk elérhetőségedet a tanácsadónak.

Tóth Kinga

GYERMEK, KAMASZ, IFJÚSÁGI ÉS LIFE COACH
Művész-pedagógus diplomával rendelkező, 26 éve szervező és emberekkel foglalkozó édesanya vagyok, akinek célja a gyermekek és szüleik életének könnyebbé tétele. Ehhez ad nagyon jó iránymutatást és eszközöket a coaching, melyet gyakorló life és gyermek coachként alkalmazok évek óta. Folyamatos tanulással és tréningekkel képzem magam, hogy minél szélesebb spektrumon tudjam segíteni ügyfeleimet. Szeretem rendszerezni a dolgokat, figyelemmel lenni mások iránt, segíteni az elakadásokban, rávilágítani, hogy mennyi erőforrásunk van, amit nem használunk ki, legyen az ügyfél gyermek vagy felnőtt. Nyitott vagyok az újra, a változásokra, melyet kellő rugalmassággal kezelek és viszek tovább, mint tapasztalat. Alap a bizalom és a titoktartás, ha rám bízza az ügyfél dilemmáit. Ha szeretnétek többet megtudni, kattintsatok a honlapomra.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.