Pilates hétfőn, Budán

Pilates hétfőn, Budán

A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát. Egyszerre edzés és kikapcsolódás. Az óra felépítése: bemelegítés, ráhangolódás, pilates talajgyakorlatok végzése, relaxálás.

KINEK AJÁNLJUK?

12 év felett bárkinek, aki sokat ül, hanyag tartása vagy mobilpúpja van, ülőmunkát végez, munka/suli után nyaki és háti kényelmetlenséget érez. Vagy egyszerűen csak szeretne kikapcsolódni, együtt lenni egy jó csapattal.

MIKOR?

A program 60 vagy 90 percig tart.

Első alkalom: 2023. június 19. (hétfő), 17:30-18:30

TUDNIVALÓK

  • Felszerelés: Kényelmes, lélegző ruházat, jóga/pilates/pilates matrac.
  • Cipő nem kell, zokniban vagy mezítláb végezhetőek a gyakorlatok.
  • Igény szerint törölköző.
  • A program Egyszülős kártyával ingyenes, időpontot a weboldalon tudtok foglalni. Ha nincs Egyszülős kártyád, itt tudsz igényelni.
  • Szükség esetén tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani – kérlek, hogy legkésőbb egy nappal az esemény előtt, 16 óráig jelezd a [email protected] e-mail-címen.

Farkas-Szőke Szilvia

Közel 20 évig dolgoztam budapesti és érdi fitnesz termekben fitness-wellness instruktorként. Végzettségeimet a TF, a Fitness Akadémia, a Fitness Company és az IWI képzésein szereztem.
Magyarország legelső pilates képzésén vettem részt, megfogott a tanfolyam leírásában a test és a lélek harmóniájának fejlesztése. A pandémia előtt aktívan edzősködtem. Két félárva gyermeket nevelek egyedül.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.