Társasjáték est Budán

Társasjáték est Budán

FRISSÍTÉS: A program nyári szünetre megy. Szeptemberben folytatjuk!

A Családokért Egyesülettel karöltve kötetlen estével várunk, ahol az izgalmas társasjátékok mellett kikapcsolódás, szórakozás és nevetés vár rád. A könnyed, felszabadult program lehetőséget teremt barátságok és ismeretségek kialakulására.

Az este folyamán profi játékmesterek segítenek a játékok megismerésében és a játékasztalok kialakításában.

A jó hangulat mellett sós apróságokkal és üdítővel várunk.

Résztvevők száma: összesen 40 fő – ebből 20 fő egyszülős

Időpont: 2023.06.29. (csütörtök) 17:00 – 21:00

Helyszín: budai Egyszülős Központ

Tudnivalók:

  • Az esemény Egyszülős Kártyával ingyenes, de előzetes REGISZTRÁCIÓhoz és 3000 Ft-os regisztrációs díj fizetéséhez kötött, melyet részvétel esetén 10 nap után visszautalunk.
  • REGISZTRÁLNI a következő linken lehet.
  • Azoknak, akik a programon a regisztráció ellenére nem vesznek részt, vagy a megadott határidőig nem mondják le a jelentkezésüket, a regisztrációs díjat nem utaljuk vissza. Az összeget adománynak tekintjük.
  • Egyszülős kártya nélkül jelentkezők számára a részvételi díj 1500 Ft, a hozzájárulást átutalással tudod megtenni a 11713184-21454985 bankszámlaszámon, CSALÁDOKÉRT MENTÁLHIGIÉNÉS KÖZÖSSÉG. Közlemény: adomány
  • A program során gyermekfelügyeletet biztosítunk, ha szeretnéd igénybe venni, kérlek, hogy legkésőbb június 27-ig, 16 óráig jelezd a [email protected] e-mail-címen.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.