Korábbi programok

Tabletpályázat középiskolásoknak
Az általános iskolások után most a középiskolásoknak nyújt iskolakezdési támogatást az Egyszülős Központ. Magyarország Kormánya adományának köszönhetően összesen 200, egyszülős családban nevelkedő középiskolás gyermek tanulását segítjük tablettel.
Kiszínezzük az iskolakezdést!
Az új tanév kezdete mindig várakozással teli, ugyanakkor nagy anyagi megterhelést is jelent a szülőknek. Az Egyszülős Központ iskolakezdési támogatása idén is segít abban, hogy ez az időszak felhőtlenebb legyen az egyszülős családok számára.
Tarts velünk a Művészetek Völgyébe!
Második alkalommal veszünk részt július 21 és 30. között Kapolcson, a Művészetek Völgyében, ahol színes programokat kínálunk az odalátogató szülőknek és gyerekeknek. Többek között kézműves varázslattal, kvízzel és híres emberek meséivel várjuk a sátorba érkezőket.
Egyszülős piknik a Normafánál
FRISSÍTÉS: A pikniket egy új időpontban, 2023. 07.16-án, vasárnap rendezzük meg. Gyertek, piknikezzetek velünk! Hozzatok magatokkal plédet és elemózsiával, sütivel, gyümölccsel, itókával megrakott kosarat. Játékos vetélkedő, számháború, nevetés és szórakozás vár rátok.
Gyere velünk levendulát szedni!
Ha szereted a levendula illatát az otthonodban, és jártas vagy a növény felhasználásban, akkor gyere velünk Fótra, Kalla Tímea levendulás kertjébe.
Tekergők Programsorozat! Kerékpártúra Egyszülős Családoknak
FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk. Pattanj újra bringára, és csatlakozz a Tekergők csapatához! Úti célunk ezúttal Szentendre.
Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak
Új programsorozatot indítunk, Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak címmel. A biciklizés amellett, hogy testileg és lelkileg feltölt, aktív kikapcsolódást is nyújt a természetben. Csatlakozz hozzánk két keréken!
Gyereknapi Kalandozás Budán
Gyereknapi programra hívunk titeket a Budai Egyszülős Központba. Keressétek meg térkép segítségével a pecsétgyűjtő állomásokat a közeli parkban!
Szedd magad! - Eperszezon
Itt az eperszezon és meg is nyitjuk az évadot egy közös Szedd magad! akcióval Pomázon. Gyere velünk és szedd tele a kosaradat!
MOZDULJ KI! – Májusi barangolás a Budai hegyekben
Várunk titeket a Mozdulj ki! programsorozat májusi eseményére. Kirándulással egybekötött számháborút rendezünk a kalandvágyó gyerekeknek. Tölts velünk egy vidám napot a természetben!
Ágas-bogas meseíró pályázat
Az Egyszülős Központ első alkalommal hirdeti meg a Családok Nemzetközi napján meseíró pályázatát. Várjuk a családról szóló, gyermekek által írt pályázatokat.
Önbizalomnövelde Egyedülálló Anyáknak
Szeretnéd, ha nagyobb lenne az önbizalmad? Szeretettel várunk az Egyszülős Központ és az Önbizalomnövelde programsorozat közös szervezésében megvalósuló csoportos coachingra. 
Mozdulj ki! - Kirándulás Hűvösvölgybe
Folytatódik szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Egyszülős zsúr - 1 éves a budai Egyszülős Központ
A PROGRAM BETELT. Ünnepeld velünk a budai Egyszülős Központ egy éves születésnapját!
Koncert az egyszülősökért
BETELT a jelentkezés az eseményre, már csak várólistára iratkozhattok fel.  Az Egyszülős Központ a ZeneVarázslat Mozgalommal karöltve nagyot álmodott, amiből egy nagyszabású gálaműsor ötlete született meg, melyre a Magyar Zene Házában kerül sor. Március 21-én lesz az Egyszülős családok napja, ennek apropójából szeretné (...tovább)