Programok

Pilates kedden, Pesten
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Pilates program indul a pesti Egyszülős Központban, minden kedden. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát.
Egyszülős családi nap - fókuszban az apaság
FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk, várhatóan idén ősszel kerül megrendezésre. Apák napja alkalmából egész napos családi programmal szeretnénk felhívni a figyelmet az apák szerepének fontosságára a családon belül. Az Egyszülős családi napon remek kézműves programokkal és apa-témájú beszélgeté (...tovább)
Gyakorló Mother Nature anyakör
Anyakör/Női kör beszélgetés sorozat indul Pesti központunkban, melynek során a Mother Nature projekt alkalmából kifejlesztett kártyákból kiindulva beszélgetünk örömeinkről, nehézségeinkről, anyaként vagy az életben megtett utunkról.
Egyszülős Café - beszélgetős programsorozat Pesten
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
FRISSÍTÉS: A program nyári szünetre megy, szeptemberben folytatjuk. Egyszülős Café néven kötetlen beszélgetős programsorozat indul Tóth Kinga coach vezetésével a pesti Központunkban.
Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus Pesten, pénteken
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
FRISSÍTÉS: A kórus most pihen, legközelebb augusztusban, a Zenei táborban találkozunk. Részletekkel hamarosan jövünk. Szoktál énekelni? Ha szívből dalolsz, egyetlen hang sem tűnhet falsnak. Mindehhez most segítséget és társakat kapsz. Csatlakozz a 2023-ban megalakult Egyszülős kórus pénteki próbáihoz!
Élményfestés havonta egyszer, Pesten
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Következő alkalom: 2023. június 15. (csütörtök) 16.30-18.00. Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.