Programok

Egyszülős fonó - mesekör
Gyere, és merülj el a népmesék világában az Egyszülős Fonó mesekörében. Éljük meg együtt a mesehallgatás örömét a budai Egyszülős Központban. A kifejezetten felnőtteknek induló csoportban kizökkenhetsz a mindennapok sodrásából és elmerülhetsz belső világodban.
Élményfestés havonta egyszer, Budán
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.    
Egyszülős Fonó - táncház
Folytatódik az Egyszülős Fonó táncház sorozatunk márciusban is a Budai Egyszülős Központban. Gyertek és ismerkedjetek meg a moldvai táncokkal és énekekkel! Most is élő zenével és fantasztikus hangulattal találkozhatsz nálunk.
Gyermeknevelési gondolatok és praktikák a gyakorlatban
A gyermekneveléshez nyújt hasznos és gyakorlati tanácsokat a budai Egyszülős Központban induló új programunk. A 4 alkalmas, egymásra épülő sorozaton a gyermeknevelés főbb alapjairól lesz szó - kötetlen beszélgetéssel fűszerezve.
Nemezelés Lucával – Kézműves program Budán
Készítsünk együtt egyedi ékszereket nemezből! Csillag-Simon Luca keramikus, textiltervező segítségével megismerkedhetsz a nemezelés fortélyaival.
Fogadócsaládot keres a YFU nemzetközi diákcsere szervezet
 A YFU Nemzetközi Diákcsere szervezet közel harminc éve szervez diákcsere programokat, melynek során magyar középiskolás diákok külföldön, külföldiek pedig Magyarországon töltenek egy tanévet vagy szemesztert. A szervezet új fogadócsaládot keres egy thai és egy chilei cserediák számára a tavaszi időszakban.