Programok

Egyszülős piknik a Normafánál
FRISSÍTÉS: A bizonytalan időjárásra való tekintettel a pikniket elhalasztjuk. Egy új időpontban, 2023. 07.16-án, vasárnap rendezzük meg. Gyertek, piknikezzetek velünk! Hozzatok magatokkal plédet és elemózsiával, sütivel, gyümölccsel, itókával megrakott kosarat. Játékos vetélkedő, számháború, nevetés és szórako (...tovább)
Válástársas - társasjáték-tesztelés
Egy különleges társasjáték, a Válástársas tesztelési fázisba érkezett és ehhez keresünk tesztelő játékosokat. Gyertek, legyetek ti az elsők, akik kipróbáljátok!
Élményfestés havonta egyszer, Budán
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Következő alkalom: 2023. június 22. (csütörtök) 16.30-18.00. Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Nemezelés Lucával – Kézműves program Budán
Készítsünk együtt egyedi ékszereket nemezből! Csillag-Simon Luca keramikus, textiltervező segítségével megismerkedhetsz a nemezelés fortélyaival.
Pilates hétfőn, Budán
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Pilates program indul a budai Egyszülős Központban, minden hétfőn. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát.
Hétköznapi hullámvölgyek - beszélgetések Budán
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Hétköznapi hullámvölgyek címmel beszélgetés sorozatot indítunk budai Központunkban, Fövényi Éva coach vezetésével.
Társasjáték est Budán
KÖVETKEZŐ ALKALOM: Június 29. (csütörtök). Kötetlen estével várunk, ahol az izgalmas társasjátékok mellett kikapcsolódás, szórakozás és nevetés vár rád. A könnyed, felszabadult program lehetőséget teremt barátságok és ismeretségek kialakulására.