Programok

Élményfestés havonta egyszer, Budán
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.    
Táncterápia a pesti Egyszülős Központban
A tánc különleges hatással van a testre és a lélekre, a mozgás ráadásul átsegít a nehézségeken és feltölt.  A táncterápia lényege nem a mozdulatok tökéletes elsajátítása, hanem az, hogy átadjuk magunkat a mozgás örömének. 
Gondozzuk a jövőt!
Ünnepeljük együtt a Föld Napját a pesti Egyszülős Központban! Gyere, és tölts velünk egy izgalmas délelőttöt a környezettudatosság jegyében! Mit tehetünk a fenntarthatóságért mi magunk és hogyan kapcsolódhatunk a természethez akár nagyvárosi környezetben? Erről szól a Gondozzuk a jövőt! elnevezésű családi napunk, amelyre (...tovább)
Egyszülős fonó - mesekör
Gyere, és merülj el a népmesék világában az Egyszülős Fonó mesekörében. Éljük meg együtt a mesehallgatás örömét a budai Egyszülős Központban. A kifejezetten felnőtteknek induló csoportban kizökkenhetsz a mindennapok sodrásából és elmerülhetsz belső világodban.
Művészetterápia a budai Egyszülős Központban
Művészetterápiás rekreációs csoport indul, amelynek során a hétköznapi rohanásból megpihenve, különböző művészi technikákkal (például akvarell, pasztell, kollázs) dolgozva biztonságos, elfogadó légkörben haladunk az önismeret útján. 
Élményfestés havonta egyszer, Pesten
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Pilates kedden, Pesten
Pilates program indul a pesti Egyszülős Központban, minden kedden. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát.
Nemezelés Lucával – Kézműves program Budán
Készítsünk együtt egyedi ékszereket nemezből! Csillag-Simon Luca keramikus, textiltervező segítségével megismerkedhetsz a nemezelés fortélyaival.
Költészet napja a budai Egyszülős Központban
„Tavasz van! Gyönyörű!” Izgalmas programokkal várunk a költészet napján a budai Egyszülős központban. 
Egyszülős Fonó - táncház
Folytatódik az Egyszülős Fonó táncház sorozatunk áprilisban is a Budai Egyszülős Központban. Gyertek és ismerkedjetek meg a moldvai táncokkal és énekekkel! Most is élő zenével és fantasztikus hangulattal találkozhatsz nálunk.
Nem vagy egyedül – támogató csoport
Várunk téged 5 alkalmas szülőcsoportunkon, ha gyermekedet egyedül neveled, vagy egyedül érzed magad a szülőség bármely területén és megerősítésre, közösségi támogatásra, a saját erőforrásaid megtalálására vágysz.
A könnyebb mindennapokért – szülőklub sérült gyermeket nevelő egyszülős családoknak
Támogató közösség, szakmai segítség, biztonságos légkör és hasznos információk – ezt nyújtja a sérült gyermekeket nevelő egyedülálló szülőknek indított új csoportunk. Célunk, hogy tudd: nem vagy egyedül! Egy olyan helyet biztosítunk számodra, ahol hasonló élethelyzetben lévő szülőkkel találko (...tovább)
Gyermeknevelési gondolatok és praktikák a gyakorlatban
A gyermekneveléshez nyújt hasznos és gyakorlati tanácsokat a budai Egyszülős Központban induló új programunk. A 4 alkalmas, egymásra épülő sorozaton a gyermeknevelés főbb alapjairól lesz szó - kötetlen beszélgetéssel fűszerezve.
Fogadócsaládot keres a YFU nemzetközi diákcsere szervezet
 A YFU Nemzetközi Diákcsere szervezet közel harminc éve szervez diákcsere programokat, melynek során magyar középiskolás diákok külföldön, külföldiek pedig Magyarországon töltenek egy tanévet vagy szemesztert. A szervezet új fogadócsaládot keres egy thai és egy chilei cserediák számára a tavaszi időszakban.
A könnyebb mindennapokért – konferencia az Egyszülős Központban
Az Egyszülős Központ a Találj Magadra Egyesülettel közösen konferenciát rendez olyan egyszülős családokról és azoknak a szülőknek, akik egyedül nevelik sérült gyermeküket és szeretnének gazdagodni szakemberek véleményével, érintett szülők tapasztalataival, illetve lehetséges megküzdési stratégiáival.