Programok

Egyszülős Café - beszélgetős programsorozat Pesten
Egyszülős Café néven kötetlen beszélgetős programsorozat indul Tóth Kinga coach vezetésével a pesti Központunkban.
VarázsSzem családi nap
A Látás hónapjához kapcsolódva családi napra várunk benneteket az Egyszülős Központba. VarázsSzem rendezvényünkön sokszínű, kreatív programokkal várjuk a gyerekeket és egy izgalmas bejelentésre is készülünk nektek.
Középpontban az anyaság
A csoportos foglalkozások alkalmával az anyasággal kapcsolatos minőségeinket járjuk körül. Beszélünk arról, hogy mit szeretnénk változtatni anyaságunkon, milyen hangulatot szeretnénk otthon, hogy oldjuk meg gyorsan és hatékonyan a mindennapi problémáinkat. 
Válástársas - társasjáték-tesztelés
Egy különleges társasjáték, a Válástársas tesztelési fázisba érkezett és ehhez keresünk tesztelő játékosokat. Gyertek, legyetek ti az elsők, akik kipróbáljátok!
Élményfestés havonta egyszer, Pesten
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Egyedül nevelem támogató csoport
Támogató csoportba hívjuk azokat a kisebb-nagyobb gyerekeket nevelő szülöket, akik a hétköznapokban segítséggel vagy segítség nelkül, de többnyire egyedül állnak helyt családjukban.
Pilates kedden, Pesten
Pilates program indul a pesti Egyszülős Központban, minden kedden. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát.
Pilates hétfőn, Budán
Pilates program indul a budai Egyszülős Központban, minden hétfőn. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát.
Nemezelés Lucával – Kézműves program Budán
Készítsünk együtt egyedi ékszereket nemezből! Csillag-Simon Luca keramikus, textiltervező segítségével megismerkedhetsz a nemezelés fortélyaival.
Élményfestés havonta egyszer, Budán
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.    
Társasjáték est Budán
FRISSÍTÉS: A program nyári szünetre megy. Szeptemberben folytatjuk! KÖVETKEZŐ ALKALOM: Június 29. (csütörtök). Kötetlen estével várunk, ahol az izgalmas társasjátékok mellett kikapcsolódás, szórakozás és nevetés vár rád. A könnyed, felszabadult program lehetőséget teremt barátságok és ismeretségek (...tovább)
Hétköznapi hullámvölgyek - beszélgetések Budán
FRISSÍTÉS: A program nyári szünetre megy, szeptemberben folytatjuk. Hétköznapi hullámvölgyek címmel beszélgetés sorozatot indítunk budai Központunkban, Fövényi Éva coach vezetésével.
Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus Pesten, pénteken
FRISSÍTÉS: A kórus most pihen, legközelebb augusztusban, a Zenei táborban találkozunk. Részletekkel hamarosan jövünk. Szoktál énekelni? Ha szívből dalolsz, egyetlen hang sem tűnhet falsnak. Mindehhez most segítséget és társakat kapsz. Csatlakozz a 2023-ban megalakult Egyszülős kórus pénteki próbáihoz!