Korábbi programok

ZeneVarázslat tábor
Augusztus 15-19. között Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével 5 napos zenei tábort szerveztünk az egyszülős gyermekeknek szüleikkel Alsómocsoládra.
Szedjük együtt
Itt az eperszezon. Mozdulj ki velünk és gyere epret szedni!
Kiképzés
A KIKÉPZÉS egy hiánypótló, készség és kompetencia fejlesztő program. Célunk segíteni a fiatalokat abban, hogy kritikus helyzetekben, veszélyes vagy vészhelyzetben döntési és irányítási képességük fenntartása mellett, azt számukra vagy más számára a legkedvezőbb módon kezeljék, megoldják.
Szépülj velünk!
Május első szombatján szépségnapot rendezünk a pesti Egyszülős Központban. A szépségszigeteken lehetőségetek lesz a teljes megszépülésre, smink és stílustanácsadásra. Kipróbálhattok valami új frizurát, vagy manikűrt, valamint nyak és hátmasszázsra is lesz lehetőségetek.
Adventi készülődés az Egyszülős Központtal
Hangolódj velünk az ünnepre az adventi időszakban! Közös hétvégi családi barkácsolásra hívunk benneteket, amihez ötletet adunk mindenkinek! De segítséget is nyújtunk 25 egyszülőnek.
Ez gyerekjáték – digitális családi nap az Egyszülős Központban
Kipróbálnád a 3D nyomtatást? Szeretnél bepillantást nyerni a drónprogramozás rejtelmeibe? Hogyan tudod biztonságban a gyermeked a világhálón? November 6-án családi nappal várunk az Egyszülős Központban.
Mini Chatbot fejlesztő tábor
A mini táborba olyan 12 és 16 éves lányokat várunk, akiket felvillanyoz a lehetőség, hogy megismerkedjenek a tervezői gondolkozás alapjaival miközben elkészítik a saját chatbot alkalmazásukat.
Egyedül nevelek
"Egyedül nevelek" támogató csoportot indít az Otthon Segítünk Alapítvány és az Egyszülős Központ. Várunk szeretettel, ha bármilyen oknál fogva úgy alakult az életed, hogy egyedül kell megküzdened a mindennapok feladataival és néha úgy érzed elfogyott az erőd.
Gyászfeldolgozó csoport özvegy szülők számára
A társukat elvesztők számára induló gyászfeldolgozó csoport erősít, támogat a gyászban. a gyászmunkában és a gyász feldolgozásában.. Itt megértik azt, amire a környezetük, ismerőseik értetlenül, vagy tehetetlenül reagálnak. A bizalomteli közösségben a megértés légkörében özvegy sorstársak k& (...tovább)
Amikor nem csak a válás fáj
Önsegítő csoport bántalmazó kapcsolatban élőknek Milyen minták húzódnak meg a válások mögött? Mi az a dinamika, ami a bíróságra vitt egy majdnem tökéletesnek induló kapcsolatot? Mi köze a gyerekkorban megismert vagy elszenvedett fájdalmaknak a párkapcsolati dinamikákhoz? Mindenkinek más válasza van, más cipőben jár, m&aacut (...tovább)
MEDITÁCIÓ A MINDENNAPOKBAN MONÁVAL
Hogyan szabadulj meg a mindennapi kihívások általi stressztől, feszültségektől, félelmektől, és válj felszabadulttá, örömtelivé, nyugodttá és kiegyensúlyozottá a meditáció által? Tedd a mindennapod részévé a meditációt!  Gyere és tapasztald meg!  
Apacsoport - egyedülálló apák önsegítő csoportja
Nagyon kevés szó esik az egyedülálló apákról, pedig van úgy, hogy egy édesapa marad egyedül a gyermekeivel. Nekik indítunk egy 4 alkalomból álló csoportfoglalkozást, ami mentális támaszt, közösséget, „nem vagyok egyedül” érzést adhat, így bátrabban tudnak segítséget kérni. Egymást erősít (...tovább)
Online jóga
Online jógaóráinkon lehetőséged lesz kikapcsolni, elcsendesedni egy nehéz nap után. Az órák kiváló lehetőséget biztosítanak egy kis énidőre, arra, hogy végre csak magaddal foglalkozz.
Stresszoldó beszélgetés
A jelenlegi helyzet mindenkit más kihívás elé állít. Ha úgy érzed, hogy jó lenne a problémáidat átbeszélni valakivel, hogy jól jönne egy segítő kéz: én nyújtom az enyémet az online térben, mert hiszem, hogy együtt könnyebb. 
Külön utakon is békésen
Kiegyensúlyozottan, életre szóló sérülések nélkül is el lehet válni, és elvált szülőkként békés együttműködésben is fel lehet nevelni a gyermekünket. Ebben segít a válási mediációs workshop.