Korábbi programok

Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak
Új programsorozatot indítunk, Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak címmel. A biciklizés amellett, hogy testileg és lelkileg feltölt, aktív kikapcsolódást is nyújt a természetben. Csatlakozz hozzánk két keréken!
Gyereknapi Kalandozás Budán
Gyereknapi programra hívunk titeket a Budai Egyszülős Központba. Keressétek meg térkép segítségével a pecsétgyűjtő állomásokat a közeli parkban!
Szedd magad! - Eperszezon
Itt az eperszezon és meg is nyitjuk az évadot egy közös Szedd magad! akcióval Pomázon. Gyere velünk és szedd tele a kosaradat!
MOZDULJ KI! – Májusi barangolás a Budai hegyekben
Várunk titeket a Mozdulj ki! programsorozat májusi eseményére. Kirándulással egybekötött számháborút rendezünk a kalandvágyó gyerekeknek. Tölts velünk egy vidám napot a természetben!
Önbizalomnövelde Egyedülálló Anyáknak
Szeretnéd, ha nagyobb lenne az önbizalmad? Szeretettel várunk az Egyszülős Központ és az Önbizalomnövelde programsorozat közös szervezésében megvalósuló csoportos coachingra. 
Mozdulj ki! - Kirándulás Hűvösvölgybe
Folytatódik szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Egyszülős zsúr - 1 éves a budai Egyszülős Központ
A PROGRAM BETELT. Ünnepeld velünk a budai Egyszülős Központ egy éves születésnapját!
Koncert az egyszülősökért
BETELT a jelentkezés az eseményre, már csak várólistára iratkozhattok fel.  Az Egyszülős Központ a ZeneVarázslat Mozgalommal karöltve nagyot álmodott, amiből egy nagyszabású gálaműsor ötlete született meg, melyre a Magyar Zene Házában kerül sor. Március 21-én lesz az Egyszülős családok napja, ennek apropójából szeretné (...tovább)
BETELT - Családi lovasprogram Vecsésen
BETELTEK A JELENTKEZÉSEK! Családi lovasprogramra invitálunk titeket szombatonként, Vecsésre, a Dobrovitz Lovasfarmra. Simics Júlia három éve csatlakozott az Egyszülős Klubhoz, és régi szenvedélye a lovaglás. Most egy hat hétvégén keresztül zajló családi lovasprogrammal szeretne kedveskedni az egyszülősöknek.
Így röptesd a sárkányodat!
Papírsárkány készítő és röptető foglalkozás egyszülősöknek. Sárkánykészítő workshopra invitálunk, ahol profi segítséggel készítheted el saját sárkányodat, majd meg is röptetheted a budai Egyszülős Központ mellett, a Vérmezőn. 
YFU Nemzetközi Diákcsere szervezet - Fogadócsaládot keresünk
A YFU Nemzetközi Diákcsere szervezet közel harminc éve szervez diákcsere programokat, melynek során magyar középiskolás diákok külföldön, külföldiek pedig Magyarországon töltenek egy tanévet vagy szemesztert. Szervezetünk új családot keres az egyik német cserediák számára.  
Jövőteremtő – németországi ösztöndíj egyszülős fiataloknak
Szívesen töltenéd a következő tanévet Németországban? Szeretnél világot látni, új kultúrákat megismerni? Anyanyelvi környezetben fejlesztenéd a német nyelvtudásodat?
Készíts bögrét gyurmából karácsonyra! Foglalkozás gyerekeknek
Holler Erika Zója festőművész karácsonyi kézműves foglalkozást tart a budai Egyszülős Központban, ahol a gyerekek süthető gyurmából készíthetnek ajándékot - díszes pohárkát vagy tálkát.
Adventi készülődés
December 9-én, pénteken 16:30-tól várunk a budai Egyszülős Közpotban a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeummal közös adventi készülődésre. A programon korcsoportonként különböző alkotótevékenységgel készülünk a kicsiknek, a nagyobbaknak és a szülőknek is.
Egyszülős Mikulás - Babakoncert Szalóki Ágival
Élőzene-hallgatás, közös éneklés, mondókázás, ölbeli játékok a szülők és a babák bevonásával Szalóki Ágival a budai Egyszülős Központban.