Napközis táborok

Napközis tábor látássérült gyerekeknek a pesti Központban
A pesti Egyszülős Központ napközis gyerekfelügyelettel várja a 12-18 éves, sajátos nevelési igényű, látássérült gyermekeket.
Gyermekfelügyelet sajátos nevelési igényű gyermekeknek
Az Egyszülős Központ napközis gyerekfelügyelettel várja az általános és szakiskolás korú, sajátos nevelési igényű gyermekeket.
 Úszásoktatás a nyári szünetben - Gyermekfelügyelet Budán
Szeretnél megtanulni úszni a nyáron? Javítanád a technikádat? Itt a helyed nyáron a Budai Központban. Az egész napos gyerekfelügyelet alatt minden nap úszásoktatással várjuk a programra érkezőket (6-12 év között).
Nyári gyerekfelügyelet Pesten és Budán
Itt a nyár, gyere és tölts velünk egy fantasztikus hetet! Egésznapos gyerekfelügyeletet hirdetünk a nyárra pesti és budai Központunkban, több turnusban.
Tavaszi szünet első és utolsó napja - Gyermekfelügyelet
A tavaszi szünet első és utolsó napja is munkanap lesz, ezért szeretnénk segíteni nektek egésznapos gyermekfelügyelettel a Budai Egyszülős Központban.
Gyermekfelügyelet január első hetében
Nem tudod hová tedd a gyereked a téli szünet második hetében? Hozd el hozzánk a budai Egyszülős Központba, ahol egy hétig tartó, egész napos gyerekfelügyeletet biztosítunk számukra. A hét folyamán izgalmas programok, kreatív foglalkozások és játékok várják őket.
Nyári gyerekfelügyelet Pesten és Budán is
Nyári gyerekfelügyelettel várunk júliustól váltott helyszínekkel.
Nyári gyerekfelügyelet az Egyszülős Központban
Tovább folytatódnak a nyári kalandok az Egyszülős Központban. Augusztus 9-13. között, hétfőtől péntekig várjuk a gyerekeket. Az egész napos gyerekfelügyelet alatt izgalmas, egész napos programokat és játékokat biztosítunk a gyerekeknek.  
Napközis tábor
Nyári kalandok az Egyszülős Központban Júliusban indulnak napközis táboraink! 3 turnusban, 5 napon keresztül, hétfőtől péntekig várjuk a gyerekeket.  I. turnus július 5.-9. II. turnus július 19.-23. III. turnus augusztus 2.-6.
ZÖLD KASTÉLYKALANDOZÓ
Gödöllő és környékén élő gyerekeket várnak ebbe az izgalmas programokkal teli táborba, aminek helyszíne a varázslatos Gödöllői Királyi Kastély.  
ÉLMÉNYTÁBOR A MAJOROS TANYÁN
Szeged és környékén élő családok figyelmébe ajánljuk! A Zarándok Kaland felajánlása jóvoltából egy gyermek díjmentesen vehet részt az idei élménytáborukba, amit Szeged melletti Ásotthalom határában a Majoros Tanyán szerveznek.  
Sütős-Főzős tábor
A Bilimbo Naphegy Montessori Óvoda egy kisgyerek részére felajánl egy egyhetes tábori lehetőséget a Sütős – Főzős táborába.