Szolgáltatás

Befőző automata kölcsönzés Pesten
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Készíts befőtteket, ivóleveket akár tartósítószer és cukor nélkül! Elkészítéséhez PESTI központunkból mostantól befőző automatát kölcsönözhetsz. 
Jogi tanácsadás a pesti Egyszülős Központban
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20-30 perces konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.  
Ultrarövid Terápiás konzultáció
"Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét l&eacut (...tovább)
Kamaszpanasz Pesten
Szemtől szemben partnerként - konfliktuskezelés máshogy. Szülő-serdülő konfliktus rendezése mediáció során, egyénileg és szülővel is.
Kinezcoaching Pesten
Kineziológia és coaching egyben A kinezcoaching egy olyan módszer, ami a kineziológia és a coaching együttműködésével segíti, fejleszti, támogatja az egyént, hogy elérje és fenntartsa a kívánt állapotot. 
Szülésfelkészítés a Pesti Központban
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Nedó Krisztina önkéntesünk szülésfelkészítést vállal egyéni konzultáció keretében.
Perinatalis tanácsadás Pesten
A perinatalis szaktanácsadásra olyan édesanyákat várunk, akik gyermeket várnak vagy legfiatalabb gyermekük 3 évnél fiatalabb. A konzultáció segítséget nyújt a várandóssággal kapcsolatos érzések megbeszélésében, a szüléssel-születéssel kapcsolatos élmények megosztásában.