Szolgáltatás

Vállalkozói mentorálás, havonta 1x Budán
Ez a program neked szól, ha van egy jó ötleted, amiből vállalkozást szeretnél indítani, de bizonytalan vagy és nem tudod hogyan is vágj bele. 
Egyéni fejlesztés gyerekeknek, fogadóóra szülőknek Budán
Drippey Helga fejlesztő pedagógus tanulási nehézségekkel küzdő kisgyerekek fejlesztését vállalja, és mellette szülőknek tart tanácsadást.
Tanulásmódszertani konzultáció Budán
Egyéni tanulásmódszertani konzultáció és tanácsadás tanulási nehézségekkel és elakadásokkal küzdő fiataloknak és fiatal felnőtteknek. 
Jogi tanácsadás a budai Egyszülős Központban
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20-30 perces konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.  
Coaching
A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejles (...tovább)
Kamaszpanasz Budán
Szemtől szemben partnerként - konfliktuskezelés máshogy. Szülő-serdülő konfliktus rendezése mediáció során, egyénileg és szülővel is.
VarázsSzem - támogatás szemüveg készítéséhez gyerekeknek
Az Egyszülős Központ támogatja szemüveg vásárlását egyszülős családban élő gyerekek részére.     
Merre tovább? - Online karriertanácsadás újrakezdőknek
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Újrakezdő vagy vagy váltanál? A grafológia és a pszichológia segítségével megkeressük azokat az erősségeket, amelyek mentén ki tudjuk jelölni a számodra megfelelő karrierutat, foglalkozást, szakmát.
Jogi tanácsadás - e-mailben, telefonon
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20 perces konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.    
Lelki segítségnyújtás
Ezek az alkalmak nem tekinthetők sem terápiának, sem tanácsadásnak. Ez egy közvetlen és kötetlen beszélgetés egy olyan környezetben, ahol biztonságban és nyugodtan tudsz beszélni saját magadról.  
Befőző automata kölcsönzése Budán
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Készíts befőtteket, ivóleveket akár tartósítószer és cukor nélkül. Elkészítéséhez BUDAI központunkból mostantól befőző automatát kölcsönözhetsz. 
Gyermekvédelmi tanácsadás online
Várunk online tanácsadásunkon, ha segítségre szorulsz a gyámhivatali vagy a bírósági eljárások tisztázásban. Kapcsolattartási problémáid vannak a gyermeknél vagy veszélyeztető körülmények állnak fenn a másik félnél.  
Újrakezdők – Lakhatási program egyszülősöknek
FRISSÍTÉS: A támogatás második ütemének jelentkezési határideje lezárult, a beérkezett pályázatok elbírálása várhatóan augusztus 20-a után lezajlik. Jelenleg nem tudunk több pályázatot befogadni. Amint újra nyílik a lehetőség, itt és a Facebook oldalunkon is jelezni fogjuk. Újrakezdők - Lakhatási pr (...tovább)
Továbblépni a gyászból - online tanácsadás
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
Hidd el, van kiút, vannak lehetőségek a szomorúságon kívül, tervezzük újra, tegyük össze életed második kötetét együtt.  
Vállalkozni egyszülősként okosan
Vállalkozói tanácsadás egyszülőknek. Ha vállalkozást szeretnél indítani, esetleg már el is indítottad, de közben elakadtál, elbizonytalanodtál, hogyan juthatsz el az érdeklődőkhöz, vásárlókhoz, vagy nem tudod, hogyan kommunikálj a weboldaladon.